Uważam, że Pan farmazon21 nie tylko się wybronił, ale także równocześnie pocisnął po Rafale. Zrobił przedstawienie sztuki Krav-Mitsu, czyli połączenia sumo i karate. Równocześnie odpychał wszystkie zarzuty Zaorskiego, a zarazem przedstawiał w merytoryczny i inteligentny sposób zarzuty na wcześniej atakującego.
Nie tylko pokazał, że nie jest ofiarą w tym zestawieniu, ale także pokazał, że potrafi ugryźć i wcale nie musi robić tego na dziecinnym poziomie, a w całkiem dojrzały sposób.
Jakie wasze odczucia po prześledzeniu kariery tych Panów?
@sxldsxxl: Zaorski bawi się w polskiego Elon Muska, to po wykopie widać najbardziej ostatnio. Tak jak Elon oficjalnie nie nagania na krypto, ale wie, że jeden jego post manipuluje rynkiem, i może na tym zarobić, Zaor robi to samo, tłumacząc się to było dawno, ja nikomu nie kazałem.
@RexxarHell: Jeżeli spojrzymy na fundamenty działania krypto i historyczne reakcje to te zawirowania, które przypisujecie Elonowi (bo spotkałem się z tym setki razy nawet czasami w prywatnych rozmowach) są za bardzo rozdmuchane.
Ale nie winię takiego postrzegania. Są nie do końca prawdziwe, ale są też logiczne.
No k%@# gdzie xD Mi wychodzi bez kozery 65% w ponad 3 lata. Od kwietnia 910zł, a jak kupiłem płaciłem 553zł. Oby w tym była wliczona ciepła woda lub sprzątanie klatki... ale niet.
Nie tylko pokazał, że nie jest ofiarą w tym zestawieniu, ale także pokazał, że potrafi ugryźć i wcale nie musi robić tego na dziecinnym poziomie, a w całkiem dojrzały sposób.
Jakie wasze odczucia po prześledzeniu kariery tych Panów?
Kupujecie, gdy krew się leje? Tradczajld.
#trader21 #kryptowaluty #mpay
Ale nie winię takiego postrzegania. Są nie do końca prawdziwe, ale są też logiczne.
No, taka wisienka na torcie jego
źródło: comment_1654690776Sj7req8cEiFty4C2gua8Cb.jpg
Pobierz