Wpis z mikrobloga

Miesiąc-dwa i moda na sentino się skończy skoro ukąsił rękę która go karmiła XD Zyniaka armia już pisze, że odklejka w komentarzach więc chwila i utonie jak fanbase odejdzie, po 9 lipca będzie dojazd jakie to Prime MMA złe i oni nie wiedzą co robią( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://youtu.be/1V2jp61uqkA?t=193 - 40 latek dominator genetyczny a nie ma swojego mieszkania i nawet ubezpieczenia na życie? XDD Złoto jak się sam pogrążył przez kolejną ze swoich odklejek.
#famemma
  • 14
@yksjak: "jak ja mówie, że chce sobie mieszkanie kupić czy mógłby mi coś dorzucić, bo robimy obroty na miliony i że ja jako 40 letni facet musze się prosić jakiegoś 26 letniego dyzia co sie wozi m pakietami" ale się podsumował, że taki zarobas i pan świata a się musi 26 letniego chłopaczka o pieniądze prosić XDD Milionowy obrót=miliony zarabia według niego( ͡° ͜ʖ ͡°)
@yksjak: Nitro jest jaki jest ale to w #!$%@? prawda, bez niego to Sentino dziś by miał ze 30% popularności tego co ma teraz. Z raperkami z wybujałym ego w interesy się nie wchodzi gdy sam nie jesteś patuso cwaniakiem z krwi i kości. Mleko się na tym przejedzie, no ale nauczka jakaś tam będzie
@Cztero0404: Nie wiem o co ci chodzi z tym #!$%@? T Mobile xDD Wydaje mi się że wy jesteście fanami Nitra i nawet nie wiem w sumie co próbujecie zrobić, zdyskredytować Sentino? On sobie wróci do nagrywania piosenek tak jak to robił od zawsze. Zresztą #!$%@? ty piszesz o jakiejś "scenie" w kontekście Sebka? XD Nie masz pojęcia to sie nie udzielaj.
@yksjak w 2015 na zabójstwie lirycznym 2 sentino wjechał wersami ten rap jest jak przedszkole wszyscy strasznie elektrycznie na mnie reagują z racji dominacji genetycznej, a że mleko to podlapal to #!$%@?. Zajebiście że się Seba z mlekiem #!$%@?, może teraz wyda jakiś projekt po niemiecku bo seba po niemiecku>Seba po polsku