Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Zna ktoś jakiś dobry opis mikro dawkowania Psylocybiny w celach leczniczych a szczególnie w celu rzucenia palenia papierosów a naprawdę potrafię spalić ponad 30-40 papierosów dziennie.. Nic nie pomogło, żadne legalne sposoby.
#narkotykizawszespoko
  • 27
  • Odpowiedz
  • 0
@krokeuszek: serio? A co muszę zrobić w czasie gdy zacznie działać? Mam sobie wmówić coś, czy jak to zrobić by rzucić? Wiele informacji jest, że można po grzybach rzucić palenie papierosów, ale w jaki sposób?. Zjada się je i to wszystko? czy trzeba sobie podczas fazy zrobić konkretną rozkmine?
  • Odpowiedz
@Usunelem_Konto skad pomysl ze grzyby pomoga xd? Co to za #!$%@? moda teraz na "leczenie" kazdej dolegliwosci psychicznej i nałogów poprzez wrzucenie grzybow xd
Mam paru znajomycj co rzucilo dzieki ksiazce bodajze Alana Carra "jak skutecznie rzucic palenie" i w to bym szedl a nie w grzyby po ktorych zajebiscie sie jara fajki
  • Odpowiedz
  • 0
@jatylkozapytac: próbowałem i serio podziękuję tym drogim placebo. Na mnie to nie działa niestety. Potrafię sobie odmówić marychę a papierosów nie. Bo Marycha niestety nie uzależnia w takim stopniu jak tytoń. ;( A serio zaczynam odczuwać już palenie papierosów bokiem. Ciągle zmęczenie i bóle głowy i kary w pracy za jaranie ciągle papierosów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Usunelem_Konto: a co zamiast palenia robiles? Umiesz po angielsku? Moge Ci podeslac podcast ktory rozpatruje uzaleznienia pod katem neurobiologiczno-psychologicznym
Moze dlatrgo bupropion (ktory zdecydowanie placebo nie jest) ani nic innego nie dziala, bo nic w zamian fajki swojej dopaminie nie dajesz
  • Odpowiedz
@Usunelem_Konto: potwierdzic to moga badania nie informacje, to po 1, a po 2 nie ma na ten moment dostatecznie dobrych tj. prowadzonych na rozsadnej grupie badawczej (o ilosc osob w grupie mi chodzi) badan, ktore udowadniaja dzialanie psylocybiny w tej kwestii. Badania na 12 osobach to nie sa zbyt mocne dowody. Choc ja bym sprobowala z psylocybina, zdecydowanie - z czystej ciekawosci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz