Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@rosikk1: Wy p----------i jacys jesteście. Wez wylacz ten wykop i idz do znajomych A nie jakieś schizy se wkrecasz. Wyglądasz zupełnie przeciętnie, niejedną osoba by powiedziała że nawet atrakcyjny
  • Odpowiedz
  • 3
@rosikk1: A jeszcze 180cm, to już wiem gdzie leży problem. Naczytales sie baitow I wpisow z #blackpill I o szczekach chada. Wyłącz lepiej ten wykop gościu albo nie czytaj toksycznych tagow bo tylko ci to maci w glowie. Większość ludzi, których widzisz na ulicach jest przeciętna I nie odbiega dużo od ciebie, absolutnie nie na niczego do czego można się przyczepić odnośnie wyglądu.
  • Odpowiedz
  • 0
@rosikk1: Tu może leżeć problem twojej niskiej samooceny. Pewnie jesteś Introwertykiem a wiadomo że po szkole już ciężko znaleźć sobie grupkę znajomych. Jeśli jesteś w wieku licealnym albo na studiach to działaj póki możesz
  • Odpowiedz
@rosikk1: normalny chłop jesteś, zamiast rozkminiać że życie jest niesprawiedliwe, bo chad zaliczy na 1 randce to idź trenuj social skilla i końcu coś wskórasz
  • Odpowiedz
@Meybah: wsm masz 100% rację. Wiesz ,cóż poradzę na to , że interesuje się biologią. Paradoksalnie jeszcze bardziej zacząłem się interesować biolka (genetyka bardziej) kiedy odkryłem blackpill xDD
  • Odpowiedz