Nadchodzi ten czas kiedy zaczynają się dni danych miast, gmin i festyny. Lubicie takie klimaty? Mi to się zawsze dobrze kojarzyło. Chociaż swego czasu dni jednego z miasteczek nazywaliśmy "festynem taneczno-bokserskim" ( ͡°͜ʖ͡°) #polska #heheszki
@ButtHurtAlert: Z żulami to prawda. I mnie w mieści zawsze choć jeden tańczy do muzyki lokalnego bieda zespołu. Za to przy koncertach "gwiazd" mniejszych lub większych jest już profeska. Ochrona, bramki itd.
@DamianooTrucker ostatnio byłam w Zamościu na takim festynie. Bardzo miło wspominam. Atmosfera jak z jakiegoś wiedźmina ( koncerty na ulicy, ludzie siedzący w kupie - wszystko przed pandemią, tańce, jedzenie) do tego piękna pogoda. Cudeńko to było ʕ•ᴥ•ʔ
@DamianooTrucker: Zaliczyłam trochę tego typu imprez służbowo, jako fotoreporter, i nie moje klimaty. Lubię za to korowody dożynkowe, bo często są bardzo pomysłowe i śmieszkowe, no i zawody strażackie, bo strażacy ( ͡°͜ʖ͡°)
@DamianooTrucker: zazdro, u mnie w mieście burmistrz komuch od pierwszej fali covida przestał organizować dni miasta ヽ( ͠°෴°)ノ później zasłaniał się brakiem pieniędzy w budżecie
@cranberry250 nawet nie wiesz ilu jest chętnych chłopów 30 lat do zjeżdżania XD każdy mi prywatnie mówi, że by podjeżdżał ale nie wypada, bo "co ludzie powiedzą". Ja mam o tyle fajnie, że mogę zjeżdżać do woli, bo "pilnuje dzieci" ( ͡º͜ʖ͡º)
#polska #heheszki
Za to przy koncertach "gwiazd" mniejszych lub większych jest już profeska. Ochrona, bramki itd.
Jakby ktoś chciał to mogę wysłać wizytówkę na PW. Obstawiamy imprezy w woj. Łódzkim i okolicznych.
Ceny niskie, bo już od 300zl i na prywatne imprezy urodzinowe dla dzieciaków super zabawa :)
( ͡° ʖ̯ ͡°)
@choochoomotherfucker: o nie, strażakara! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chłop 30 lat będzie na zjeżdżalni zjeżdżał. Śmiechu warte xD