Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +165
‼Uwaga Bardzo Pilne Zaginęła Daria Gąsiorek , 16 lat‼
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
cotozazycie +1
Można w ogóle jakoś oszacować czy starym amochodem dojadę bez niespodzianek ok 1500km?
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
#polska #bekazpisu #protest #demonstracja #warszawa #krakow #wroclaw #lodz #gdansk #szczecin #poznan #inflacja #cenypaliw
A ten co nie dostaje nic nie ma czasu protestowac bo musi zapierdzielac na elektorat pisu.
@statystyczny_yt: A czyja to wina?
Mamy demokracje co nie? Wladze sa wybierane przez ludzi co
@statystyczny_yt: OK czyli taki narod i nic z tym nie zrobimy. 20% nie ma szans w starciu z 80%.
@Ynfluencer: To za chwile bedzie 1000+ i 19-tnastki.
Ty myslisz ze beneficjenci ogarniaja co sie odpierdziela?
Im jest dobrze bo dostaja cos za nic.
@Ynfluencer:
@Ynfluencer: Czyli nie ogarniaja.
Pytanie tylko dlaczego.
Czy sa tak glupi czy po prostu im pasuje sytuacja ze dostaja cos za free i nie wazne dlaczego dostaja i co to oznacza. Grunt ze dostali.
Tepym nie jestem (testy IQ u psychologa, a nie z gazetki czy internetu, to potwierdzily - powyzej przecietnej) ale nie uwazam sie za kogos "uber, mega"
Niemniej wyznaje zasade ze nie ma nic za darmo. Dla mnie za darmo oznacza ze ktos za to zaplacil. I mi to przeszkadza ze ktos mnie finansuje.
Niestety wiekszosci spoleczenstwa nie przeszkadza to ze ktos placi na jego utrzymanie. I teraz powstaje pytanie z czego
A co jak jeden, drugi, trzeci, czwarty też jebnie robotę, przycisną bardziej podatkami tych, którzy jeszcze robią, oni też się #!$%@?, jebną i w końcu wyjdzie na to, że odsetek pracujących osób nie wystarcza na pokrycie tych wszystkich bonów, plusów, tarcz i
bo tamte marsze były sponsorowane ( ͡° ͜ʖ ͡°) tutaj nie ma się co zastanawiać