Aktywne Wpisy
Joxek +16
Mam pytanie do osób które długi czas jeździły na manualu i przeskoczyły na automat, warto?
Bo od zdania prawa jazdy czuły jakiś 14 lat jeźdzę tylko na manualna, aktualnie myślę nad wymianą auta na coś nowszego bo bardzo brakuje mi takich rzeczy jak tempomat, automatyczna klima (mam manualna) czy kamera cofania ew. czujniki parkowania i zastanawiam się czy automat też warto wrzucić do "must have" następnego auta?
Planuje iść do jakiegoś salonu
Bo od zdania prawa jazdy czuły jakiś 14 lat jeźdzę tylko na manualna, aktualnie myślę nad wymianą auta na coś nowszego bo bardzo brakuje mi takich rzeczy jak tempomat, automatyczna klima (mam manualna) czy kamera cofania ew. czujniki parkowania i zastanawiam się czy automat też warto wrzucić do "must have" następnego auta?
Planuje iść do jakiegoś salonu
jmuhha +84
Wytłumaczy mi skąd takie ceny? U mnie za tazienke
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
#dieta #keto
@hesuss myślałem że ja jestem jakiś średnio bystry, że tego nie ogarniam a to jednak problem bardziej globalny
http://www.ilewazy.pl/porcja-zeberek-wieprzowych
Pierwszy raz przygotowując danie ważyłem przed, przygotowywałem, ważyłem resztki po (kości, skórki i pestki z owoców etc.). Obliczałem średni stosunek.
Dla tych żeberek w Irlandii, które kupowałem lokalnie mam przykładowo zapisane:
Pork ribs (excl. bones x0,84) - czyli jak wrzucę 200g to realnie
@luk04330: To może znacząco się różnić w zależności od tego, co zaliczymy do części niejadalnych i pochodzenia oraz charakteru produktu. Jedni odkroją tłuszcz, skórę - drudzy zjedzą.