Aktywne Wpisy

mirko_anonim +926
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Megasuper +116
Jako że wykop ma siłę i dzięki nam deweloperzy będą musieli ujawniać ceny to może zorganizujemy kolejną presję dla rządu - aby wprowadzili podatek od każdego psa. Kocham psy ale każdy kto żyje w mieście lub tym bardziej w bloku widzi że to jest przeginka. Psy generują hałas i bród. No i niestety ludzie nadal nie sprzątają po psach. I zupełnie nie rozumiem dlaczego państwo prowadza podatek od deszczu a o psach
źródło: temp_file7835445001372811514
Pobierz

na minus: przewidywalne i zupełnie niepotrzebnie powroty, np. Powrót Klaudii tuż przed finałem, która nie miała żadnej relacji w hotelu i wyleciała na następny dzień po powrocie
- za dużo powrotów "od czapy" - takich osób, które raczej nie mają szans, by namieszać albo coś zbudować,
- za mało randek i szans na randki - mam wrażenie, że w porównaniu do poprzednich sezonów oni praktycznie nie randkowali (aż mi się przypomniało malowanie portretu na plaży - pamiętacie? To była chyba 4. edycja i Sara i Łuki?);
- za mało zwierząt (jestem psiarą, ale
Komentarz usunięty przez autora
Z zalet to całkiem fajny hotel, ułożenie pokoi itd. No mi się podobało bardziej niż Zanzibar.
Do tego fajne zabawy tematyczne typu piraci, maski.
Do minusów bym dodał te zasrane powroty, nudny już format Pandory.
to jest totalne widzów olewanie a nie szanowanie,kasę biorą guzik, w zamian dają tylko jakieś przedszkolne zagrywki a do tego kużwa ta powtórki lecące tygodniami,czy my mamy się na pamięć nauczyć tego? jakieś zawody nam chca robić ,co kto pierdzieli,kiedy włosy mył i ile fajek wypalił czy aperoli wychlał ?
dla mnie to skandal że @