Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dewasta: od siebie coś dodam
na minus: przewidywalne i zupełnie niepotrzebnie powroty, np. Powrót Klaudii tuż przed finałem, która nie miała żadnej relacji w hotelu i wyleciała na następny dzień po powrocie
  • Odpowiedz
@Dewasta: Super podsumowanie. Dopisałabym:

- za dużo powrotów "od czapy" - takich osób, które raczej nie mają szans, by namieszać albo coś zbudować,
- za mało randek i szans na randki - mam wrażenie, że w porównaniu do poprzednich sezonów oni praktycznie nie randkowali (aż mi się przypomniało malowanie portretu na plaży - pamiętacie? To była chyba 4. edycja i Sara i Łuki?);
- za mało zwierząt (jestem psiarą, ale
  • Odpowiedz
@Dewasta: według mnie szansa od raju na plus, ale za często okazywała się immunitetem. Lepiej byłoby to rozwiązane jakby częściej była walka o immunitet lub blokada pary na przykład. W tym sezonie większość immunitetów lądowała u nowych uczestników, a starzy prawie nic nie dostawali. I praktycznie co rajskie ktoś miał immunitet przez co siłą rzeczy zaburzał się układ. A ja bym wolała tez od czasu do czasu zobaczyć wybory uczestników,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Dewasta: pełna zgoda
Z zalet to całkiem fajny hotel, ułożenie pokoi itd. No mi się podobało bardziej niż Zanzibar.
Do tego fajne zabawy tematyczne typu piraci, maski.
Do minusów bym dodał te zasrane powroty, nudny już format Pandory.
  • Odpowiedz
@Dewasta: w punkt,dobrze opisane,( ͡° ͜ʖ ͡°)a najbardziej punk 6
to jest totalne widzów olewanie a nie szanowanie,kasę biorą guzik, w zamian dają tylko jakieś przedszkolne zagrywki a do tego kużwa ta powtórki lecące tygodniami,czy my mamy się na pamięć nauczyć tego? jakieś zawody nam chca robić ,co kto pierdzieli,kiedy włosy mył i ile fajek wypalił czy aperoli wychlał ?
dla mnie to skandal że @
  • Odpowiedz