Aktywne Wpisy
Cinoski +149
Po 7 godzinach czekania na sorze przyjęli do szpitala mamę różowej po zawale ze znaczną niepełnosprawnością.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
TeselACC +206
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
Ja się wczoraj dowiedziałam, zajebista rzecz, takie proste i oczywiste a zrobili to dopiero teraz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Koszt ok. 250zł.
#okulary #gownowpis #ciekawostki
@arinkao: Przecież te nakładki są dostępne od dobrych kilku lat.
@goferek: Myślę że podłapią temat i zaczną takie produkować, markowe, ładne i porządne.
Jeśli je 1 raz zobaczyłam a znam każdego optyka w 2 miastach 30tys. mieszkańców, to ktoś inny też może być zaskoczony dobrą nowiną i nie każdy musi wiedzieć wszystkiego od lat o byle gównie tak jak randomowy wykopek.
Na dalekie południe, za siedmioma górami i siedmioma lasami dotarły nie
@Catttana: To ja rzeczywiście jestem chyba naznaczona że nie widziałam ich przez te 30 lat nigdzie, albo były wszystkie zawsze wykupione albo optycy złośliwie je przede mną chowali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Catttana: są takie i marek gdzie za oprawki płacisz 2-3k. Tyle że jest bardzo wąski wybór, albo zamiast magnesów stosują jakieś zapięcia, które psują cały komfort użytkowania, bo nie zmienisz okularów na przeciwsłoneczne szybkim ruchem jednej ręki.
Problemem z nakładkami jest to, że aby dobrze przylegała to trzeba kupić soczewki z odpowiednim indeksem,