Aktywne Wpisy
Bananek2 +497
Niemożliwe, żeby dziewczyna, która na temat swoich licznych "miłości" robi statystyki w Excelu i publiczne prezentacje w PowerPoincie na temat ich ogólnej oceny bilansu wad i zalet była traktującą chłopaków przedmiotowo, wyrachowaną, zimnie kalkulującą swoje interesy psychopatką, to się nie godzi, bardzo zaskakujące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kobieta, która robi tabelki na temat korzyści i kosztów, które ciągnie od swoich bolców musi być bardzo romantyczną, ciepłą i empatyczną
Kobieta, która robi tabelki na temat korzyści i kosztów, które ciągnie od swoich bolców musi być bardzo romantyczną, ciepłą i empatyczną
Coffeepls +8
Mirki, mam problem z laptopem (hp omen 15). Różowa w kłótni rzuciła o podłogę i na pierwszy rzut oka odpiął się jedynie dysk ssd oraz ułamała się klapa zabezpieczającą podzespoły. Po podłączeniu działa bateria wentylatory klawiatura ale nie działa monitor. Myślicie, że coś się odpięło (załączam zdjęcie bo ja to się średnio znam gdzie tutaj mogłoby być podłączenie monitora) czy po prostu je**ło coś w monitorze?
#kiciochpyta #laptopy #komputery #informatyka
#kiciochpyta #laptopy #komputery #informatyka
Ja się wczoraj dowiedziałam, zajebista rzecz, takie proste i oczywiste a zrobili to dopiero teraz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Koszt ok. 250zł.
#okulary #gownowpis #ciekawostki
Ogólnie to jest kilka rodzajów tych nakładek. Są takie z tworzywa, które tworzą nowy front, czasami mają mostek w innym miejscu; są cienkie ala wyprofilowana folia; są nasuwane na
@fotograf_warszawiak: chodzi mi o coś, co wizualnie wygląda na produkt dobrej jakości i taki jest. Najlepiej w cenie powiedzmy ~1k. Czyli oczko wyżej niż Solano czy Armani.
@goferek: Który optyk oferował tego Forda? Ja kiedyś myślałam o tych nakładkach, ale ostatecznie wstawiłam przyciemnione szkła korekcyjne. Głównie też dlatego, że w Polsce oferują Polaroida i Solano, więc jakość tych szkieł jest bardzo słaba. Szybko się
Co do Solano, polemizowałbym. Mi ta nakładka od lat fruwa rzucona na odpierdziel w aucie i nic się z nią nie dzieje, nie widzę rys. Bo używam tego najczęściej właśnie do tego, żeby szybko założyć gdy słońce zaczyna mnie oślepiać. I móc szybko ściągnąć wjeżdżając do garażu, bez konieczności przekładania całych oprawek albo jazdy jak
@goferek: Zrobienie dobrze dopasowanych nakładek na pewno wymaga więcej pracy, więc nie dziwię się, że mało firm się tego podejmuje, bo to może się po prostu nie kalkulować. Wystarczy posłuchać, co
Komentarz usunięty przez autora Wpisu