Aktywne Wpisy
Wrrronika +6
Jaka 1 losowa ciekawostka przychodzi Wam do glowy?
Angmac +104
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
spałem w czymś takim i polecam, właściciel prowadził to kilka sezonów i zero brudu albo wilgoci, jurta ustawiona na środku pola, wokół krówki i żadnej cywilizacji. Bardzo relaksujące doświadczenie.
@wafel93: rozumiem że jestes specjalistą który nigdy nie widział mongolii na żywo i tak sobie pieprzysz od rzeczy?
@Gniewo_: mam takie same wspomnienia, kiedyś wrócę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
znalazłeś nowe słowo i chcesz zabłysnąć czy o co chodzi?
@wafel93: po co miałbym to robić? wpis jest o jurtach a nie twoich przemyśleniach na temat glampingu w polsce z którym domy jakimi są jurty nie mają nic wspólnego