Wpis z mikrobloga

O #!$%@? CO TO SIĘ WYDARZYŁO!

Zacznę od tego, że w pewnym okresie mojego życia poznałem pewnego kolesia który był kompletnym idiotą (każdy myślał, że ma żółte papiery czy coś ale jest w pełni zdrowy - po prostu jest idiotą). Poznałem go przez to, że jest kuzynem mojego znajomego i kazali mu go zabierać, żeby poznał trochę ludzi i miał jakieś towarzystwo. W sumie zawsze było śmiesznie bo #!$%@?ł takie inby, że głowa mała. Raz został przyklejony do drzewa, innym razem ktoś tam jadł drożdżówkę i powiedział mu, że to drożdżówka z pleśnią, na odwal a On poszedł do piekarni i o takową poprosił. Nie dawno wyrzucili go z praktyk ponieważ nic nie potrafił. Jego mama załatwiła mu rozmowę w innej firmie ponieważ praktyki to rzecz obowiązkowa i na rozmowie w owej firmie, na pytanie o to czego dotychczas się nauczył i co potrafi, odpowiedział, że nic nie umie i tylko zamiatał więc go nie przyjęli - po tym rzucił szkołę w ostatnim jej roku. Mniejsza o to, mniej więcej wytłumaczyłem, że jest idiotą ale to co odpieprzył dzisiaj przebiło wszystko. patrzcie i płaczcie:

#wtf #mikrokoksy #coolstory ##!$%@? #debilizm #facebook
d.....y - O #!$%@? CO TO SIĘ WYDARZYŁO!

Zacznę od tego, że w pewnym okresie mojego ż...

źródło: comment_YyzsiEKrgKmxdNxRmRQkrycOUbrcFVfn.jpg

Pobierz
  • 15
@dualizmXkorpuskularnoXfalowy: Przed erą internetów taki gość był zwykłym wioskowym głupkiem, który jak był niegroźny to żył sobie spokojnie, ludzie dokarmiali, dbali - nikt szczególnie złośliwie się z takich nie śmiał, bo niestety geny nie każdemu dały po równo i zdarzają się też ludzie o niskim poziomie inteligencji.

Teraz tacy dorwali internety, błaźnią się jak tylko mogą a inni wrzucają w różne miejsca, żeby inni mogli się pośmiać.