Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +124
źródło: temp_file8692025224578652865
Pobierz
Pink_Floyd +4
#pytanie #dom #ogrodnictwo #osy
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już

Grażyna było jastrzębić w czasach bycia w RPP, po to sobie każdy może. Ale wywiad był w TVP Info, czyli Kurski przygotowuje kredyciarzy pod ból. 10% to w sumie też całkiem niskie stopy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#nbp #nieruchomosci #ekonomia
@Opponent: inwestycja w projekt ( ͡° ͜ʖ ͡°) a swoją drogą sprzęt do tego projektu zyskał na wartości. Więc jeśli go teraz sprzedam to już wyjdę dużo na plus.
Do tego bardzo dużo tematów byłoby do nieodtworzenia. Bo kilka osób których nagrywałem wspomnienia