Aktywne Wpisy
ataeB +105
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
robert5502 +504
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Kobiety przez całe swoje życie generują ujemne PKB - więcej wynoszą z budżetu niż do niego wnoszą. Mężczyźni dźwigają na swoich barkach ciężar całej cywilizacji robiąc jednocześnie na siebie, dzieci i kobiety. Niestety zdecydowana większość kobiety wykonuje g---o-prace, które nie przynoszą żadnego wzrostu gospodarczego takie jak prace w urzędach, administracji publicznej i w sektorze usług. Według poniższych danych, średnio kobieta pod koniec swojego życia pozostaje z długiem publicznym w granicach 150 000 dolarów.
Kobiety są głównymi beneficjentkami socjalu, statystycznie pracują mniej i wykonują lżejsze oraz mało efektywne prace. Hipotetycznie, gdyby wszystkie kobiety nagle zniknęły mielibyśmy nadwyżkę ekonomiczną oraz powszechny dobrobyt. Połowa populacji nie musiałaby już utrzymywać drugiej połowy populacji i takie są fakty.
Mężczyźni mimo tego że żyją krócej odchodzą na emerytury później. Mężczyźni podtrzymują istnienie całej cywilizacji jednocześnie będąc najbardziej j-----m w podatkach i opluwanym społecznie poprzez szereg nierówności, parytetów i podwójnych standardów.
Pamiętajcie, żyjemy w okrutnym patriarchacie i piekle kobiet.
#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #blackpill #przegryw #pieklokobiet #ekonomia
Wy przegrywy to kochacie robić z mężczyzn cudotwórców. Menela zrównać z królem życia, a wszystkie kobiety od razu sprowadzić do rangi śmiecia, który tylko doi, pasożytuje i w ogóle szkodzi.
Nienawiść jak jasny pierun wami
@Kebab_po_browarze: I taka jest rola przegrywów-mizoginów. Wszystkim kładą te teorie do głów, byleście tylko nienawidzili kobiet jeszcze bardziej. Tak wygląda sekta.
Na szczęście drogi kolego lepiej poczytaj o tragediach jakie tworzą mężczyźni, od tego ilu jest kryminalistów, narkomanów, alkoholików i ile jest przemocy domowej , czy pedofilii w wykonaniu mężczyzn. Ile krzywd na wojnach mężczyźni powodują.
@JacekJaworzec: Zaorałeś. Argument niepodważalny tępa strzało.
Komentarz usunięty przez moderatora
Naucz się czytać ze zrozumieniem i analizować tekst. Czy gdzieś napisałem że kobiety nic nie wnoszą? Napisałem , że kobiety wnoszą mniej niż wynoszą i takie są fakty, które masz podanej czarno na białym według danych, a ty jeszcze do tego dorabiasz fikołki
@JacekJaworzec: Jedynie kogo ty zaruchasz to kolegę z tagu przegryw. Ale musisz dalej jechać po kobietach. Powodzenia.
Ja z kolei jestem normalny i nie żyję po to, by przez wykopowe wojenki uzyskiwać s--s. No ale jak masz naturę simpa to tak myślisz, że pisze się i robi wszystko dla seksu. Co za łeb.
@Fekalny_okuratnik: Oczywiście " TYLKO MĘŻCZYŹNI PŁACĄ PODATKI"
TYLKO MĘŻCZYŹNI WSZYSTKO ROBIĄ! DOBRA
Odstaw wykop bo widać że ci szkodzi i wyładowujesz tutaj swoją frustrację na tych złych przegrywach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jednak nadal tu siedzisz i próbujesz się wykłócać XD
@JohnSpierdon: Żebyście jeszcze umieli dyskutować. Pluć umiecie jedynie. I dlatego jesteście sami. Oby jak najdłużej.
Komentarz usunięty przez moderatora
@PZPR: A ja się ze sobą zgadzam i powinieneś ze mną.
I znowu się zgadzam.