Aktywne Wpisy

Atreyu +807
Jutro będzie mój pierwszy dzień mamy, bez mamy
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,

kinson +411
źródło: 1000005709
Pobierz

Dobrze, że chociaż podwyżkami stóp procentowych doganiamy inflacje.
#ekonomia #inflacja #nieruchomosci
Komentarz usunięty przez autora
Chodzi oczywiście o przyrost punktów procentowych, a nie wzrost cen m/m. Fakt, powinienem zaznaczyć.
@Sckb:
Nie, ludzie na kredytach to nie jest ich bazowy elektorat.
CEL INFLACYJNY ROCZNY ROBIMY W JEDEN MIESIĄC!!!
https://macronext.pl/pl/dane-makro/d/2022-05-31/c/1
@LaurenceFass nie masz za co przepraszać - bo rzeczywistość jest nawet gorsza ;(
Niestety nie do końca bo zakładasz, że za inflacją CPI musi iść wzrost płac, a nie ich spadek albo bezrobocie.
@tomasz-zajc: a to jakiś szczedzający doddaje kredyciarzom do raty? Czy może banki razem z Mateuszem lecą w #!$%@?? Banki maja #!$%@? na podwyzszenie lokat bo mateusz #!$%@? 13/14/21555 emeryturę i pompuje kolejne puste pieniadze do obiegu. Bankom nie potzreba pineiedzy oszczedzajacych bo mają ta kase od kredyciarzy. i tak koło sie zatacza, a kolejne podwyzki stóp procentowych to
Bynajmniej sektor finansowy ma świetne wyniki, a rząd zmniejsza swoje zadłużenie (przynajmniej to deklaratywne).
@tomasz-zajc: A wiesz że ten nierzad dodrukowuje kolejną pusta kase do gospodarki. Wnioski wyciągnij sam.