Aktywne Wpisy

Sriracha +435
Zwycięstwo!!!!!
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
źródło: IMG_20250309_133202842
Pobierz
bo-banley +351
źródło: temp_file2186281826564210420
Pobierz

Zauważyłem też że jest lekko przeziębiona i ma podrażnione spojówki, podobno to może być przyczyną zmiany zachowania psa ale naprawdę az w taki sposób? Wcześniej jak była przeziębiona to zachowywała się normalnie a teraz to jest jakiś dramat.
Zdjęcie dla uwagi
#psy #pies
źródło: comment_1653982934SjQz6A42yXWH8cZgzR3rWG.jpg
PobierzPrzecież to jeszcze dzieciak. Przed Wami pewnie jeszcze rok intensywnej pracy. Generalnie trening z psem nigdy się nie
Zdaje sobie sprawę z wszystkiego, z tym że od wczoraj stało się wszystko takie agresywne i niepochamowane. Tak jakby mi ktoś psa podmienił w nocy. Dzisiaj idę do weta by rozpocząć leczenie i zobaczę co będzie dalej.
Ogólnie stawiałbym na przebodzcowanie, bo w Nd byliśmy na dłuższym spacerze w miejscu gdzie jest sporo ludzi i psów. Choć z drugiej strony ona ciągle ma kontakt z ludźmi i
Nie ma jednego przepisu ;) Każdy pies jest inny, ma inne doświadczenia itd.
Po prostu trzeba na spokojnie robić swoje i się nie zrażać. Na 99 procent będzie sinusoida, bo pies to żywe stworzenie.
A tutaj nie ma co doradzić, bo nawet nie napisałeś jak przejawia się to zachowanie agresywne, nie ma jak pies