@xDgg: osk wybierasz przy którym wordzie chcesz zdawać. W Warszawie albo Odlewnicza albo Bemowo. Większa zdawalnosc jest na odlewniczej. Na marywilskiej, niedaleko masz motorista albo pierro. Jarek z motoristy, duża wiedza specyficzny albo można się dogadać, nie jest służbistą. Znajomy z pierro też był zadowolony, ale brał tam jakieś doszkalające tylko, cały kurs robił u kulika. Motorista i pierro mają swój plac i to jest bardzo wygodne.
@xDgg: To już jak wolisz. Rok temu wziąłem 4 godziny na 125 w beta na ursusie i było tak średnio. U Jarka bym dużo szybciej ogarnął bo dla swieżakow ma odpowiedni program pzygotowany. btw: Z wrzeciony nie masz daleko na Odlewnicza
Ciekawa koncepcja, nie będę się z nią kłócił, chociaż też się z nią nie zgadzam. Pamiętajmy, że mówimy o kategorii A, gdzie 80% zajęć masz na placu - a i cześć egzaminacyjna na mieście zwykle nie jest już dla kandydata problemem. W związku z tym, lokalizacja OSK nie jest aż tak istotna jak mogła by być w przypadku kategorii B.
@liminal: Niby tak, ale nie do końca. Jeśli nie bierzesz osk przy wordzie będziesz brał doszkalające żeby się przejechać w obszarze egzaminacyjnym. Egzamin możesz oblać za przejechanie podwójnej ciągłej jak mocno zetniesz zakręt a no moto to bardzo łatwo zrobić. A co to ma za znaczenie kiedy zaczęli egzaminować? Połowa ludzi nie zdaje i nie ma się z tym co kłucic.
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
#prawojazdy #motocykle #warszawa
Komentarz usunięty przez autora
Ciekawa koncepcja, nie będę się z nią kłócił, chociaż też się z nią nie zgadzam. Pamiętajmy, że mówimy o kategorii A, gdzie 80% zajęć masz na placu - a i cześć egzaminacyjna na mieście zwykle nie jest już dla kandydata problemem. W związku z tym, lokalizacja OSK nie jest aż tak istotna jak mogła by być w przypadku kategorii B.
@andref7: niestety, prawie w każdej szkole tak jest.
@liminal: ja osobiście bym nie chciał, żeby instruktor cały czas się na mnie gapił. doceniam fakt, że w spokoju mogę sobie pośmigać na placu