Aktywne Wpisy
lecoffe +156
Co się dzisiaj #!$%@? to ja nie mam pytań, zbliża się wiosna, a oznacza to że byki jelenia zaczynają zrzucać swoje poroża. Poszedłem dzisiaj na rekonesans do lasu, i wpadłem na jednego z nich. Zacząłem go obserwować lornetką, a ten #!$%@? mnie wyczuł i zaczął uciekać. Podczas ucieczki musiał mocno rzucać głową bo jedna z jego tyk odpadła na moich oczach. Takiego farta jeszcze nigdy nie miałem, a zbieram zrzuty od 4
D00msday +57
Czy jesteście gotowi umierać za p0lki i ewenementy u władzy takie jak 'ministra równości', Kotula? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polska #ukraina #rosja #wojna #bekazpodludzi
#polska #ukraina #rosja #wojna #bekazpodludzi
3-4k netto to dla wielu sufit nie do przebicia, nawet z doświadczeniem. Z dupy się nie wzięła w Polsce mediana płac blisko 2,5k.
Programiści 15k też mają pościć bo wszystko jest drogie?
Drogo jest dla wszystkich dla biednych i bogatych tylko jedni to bardziej odczuwają inni mniej. Ja np
@przegrywNL: miałem na myśli dominantę, to zasadnicza różnica.
To proszę zrób mi jadłospis na cały tydzień codziennie co innego zupa i drugie danie codziennie inne zaznaczam masz na to 20zl na dzień, oczywiście zupę też chcę codziennie inna.
Jestem sam więc większe porcje mnie nie interesują. Fajnie jakby w jeden dzień był np krem pomidorów i jakieś mięso codziennie. A i sorry mordo właśnie olej