Aktywne Wpisy

szcz33pan +3287
Koniec roku to czas podsumowań, zatem znowu trzeba było sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe spadają, nawet ceny nieruchomości spadają. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe spadają, nawet ceny nieruchomości spadają. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: Indeks_Kebaba_2025_grudzien
Pobierz
gerwazy-oko +202
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

K---------a ;D Udało mi się zbudować statek który opuści orbitę ziemi, doleci i wyląduje na księżycu. Ale jak teraz wrócić? :< Jak zbudować lądownik któremu uda się tam wylądować z odpowiednim zapasem paliwa i potem wrócić? I co ważniejsze, czy w tej grze są jakieś drabinki czy coś? Bo nawet jak mi kerbal wylezie z tego lądownika, to podejrzewam, że spowrotem już nie wejdzie z powodu wysokości.
Trzeba też pamiętać, że ten lądownik te rakiety musza jakoś zawlec na orbitę. Już teraz potrzebowałem 14 tych wielkich jednorazowych rakiet na paliwo stałe, żeby mnie zawlekło odpowiednio wysoko, potem jeszcze jeden moduł który docelowo miał mieć paliwa wystarczająco by osiągnąć zasięg orbity księżyca i dopiero potem lądownik, który musi mieć wystarczająco paliwa aby naprostować kurs, hamować silnikami grawitację a potem jeszcze podnieść się z ziemi, wyrwać z orbity księżyca i wrócić na orbitę Kerbinu.
http://www.youtube.com/watch?v=X5NVmoOJ9ik