Aktywne Wpisy
De_Fault +106
Ehh wyjdź do ludzi mówili. Zagadaj kasjerkę i bzikaj. Miałem dziś lepszy dzień i dobry humor to mnie poniosło za bardzo i postanowiłem skoczyć do okolicznej żabki w której pracuje taki fajny blond milf ~40lvl. Poprosiłem o beauvillon (takie trochę szczyny ale słyszałem że #rozowepaski to lubią) i poprosiła o dowód bo wyglądam młodo to mnie szatan podkusił i palnąłem że pod tym adresem (z dowodu) będę spożywał to wino i czy

kucyk +196

Przy okazji, mam wrażenie że Cretu nie został aż tak doceniony jak Grbic w zeszłym roku. A dzięki jego pracy mamy
- dwóch reprezentacyjnych sypaczy
- jednego reprezentacyjnego atakującego
- zwycięstwo w LM
#siatkowka
@groman43: W sumie zdobył więcej bo PP, MP i LM. Trudno to będzie przebić bo SPP i KMŚ to takie turnieje na deser.
Janusz i kto jeszcze?
Kaczmarek jest w kadrze ale jakoś w nim nie widzę prawdziwego atakującego który weźmie na siebie ciężar gry np: jak Kurek. Łukasz jest dobrym zawodnikiem
@Ice_Glaze: Łomacz
@Ice_Glaze: Może staty ma średnie. Ale z drugiej strony atakujący ma kończyć najtrudniejsze piłki w najważniejszych momentach. Przypomnij sobie poprzedni mecz z Trentino, który właśnie skończył asem.
@groman43: ani on poziomem na kadrę się nie nadaje (po prostu posucha na pozycji), ani on wypromowany przez Cretu