Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
iksem +3
Za 200k gotówki lepiej kupić:
1. Działkę budowlaną gdzieś pod Warszawą w celach inwestycyjnych i wziąć auto w leasing
2. Kupić auto za gotówkę i nie mieć działki
Skłaniam się do opcji nr 1.
#inwestycje #finanse
1. Działkę budowlaną gdzieś pod Warszawą w celach inwestycyjnych i wziąć auto w leasing
2. Kupić auto za gotówkę i nie mieć działki
Skłaniam się do opcji nr 1.
#inwestycje #finanse
Napisałabym z własnego konta, ale jest mi po prostu wstyd. Wiem, że z tematem trądziku zmaga się masa nastolatków więc może ktoś będzie w stanie mi pomóc.
Mam 28 lat i nadal moja twarz wygląda okropnie. W dzieciństwie rodzice zaniedbywali temat trądziku i mówili "samo przejdzie". No niestety nie przeszło. Odkąd zarabiam sama na wybierałam dermatologów prywatnie. Do dziś żaden nie był w stanie mi pomóc. Próbowałam masy leków w tym izotek. Izotek działał super, ale miałam bardzo złe wyniki i musiałam przestać go brać. Czy ktoś poleci mi dobrego dermatologa w Krakowie w miarę rozsądnych cenach? Jestem wykończona psychicznie.
#tradzik #depresja #krakow #dermatolog
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62931d7b5cd5c589dc26ba8a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: Bylem na Izoteku 2x i usunal tradzik z twarzy, ale generalnie lekarze w Polsce przepisuja go w zbyt duzych dawkach, nie mowia ze trzeba bardzo dbac o nawilzenie skory i unikac maksymalnie slonca oraz stosowac filtr spf.
Mysle, ze bez Izoteku bedzie trudniej, ale jest to mozliwe, tylko trzeba znalezc dobrego dermatologa, ktory ci bedzie przepisywac kosmetyki
Zaakceptował: sokytsinolop