Aktywne Wpisy
Atreyu +445
W gorących jest wpis o 110kg OPie który dzielnie walczy z kasami obsługowymi, niszczy je, taranuje zamknięte bramki automatyczne i na koniec jeszcze poniża obsługę
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
stary_grat +3
ja p------e mirasy jakie se auto kupic do 20k ale tez i za 50-70k moze byc
ja juz nie wiem bo zadne mi nie pasuje #samochody
chce takie auto żeby wszystkim szczęka opadła i żeby sie zesrali z zazdrości
żeby było widać że jestem kimś a nie jak te leszcze w 1.0 tfsi
#samochody #motoryzacja
ja juz nie wiem bo zadne mi nie pasuje #samochody
chce takie auto żeby wszystkim szczęka opadła i żeby sie zesrali z zazdrości
żeby było widać że jestem kimś a nie jak te leszcze w 1.0 tfsi
#samochody #motoryzacja
Nie lubię whataboutismów, ale w tym wypadku zrobię wyjątek - wyobraźcie sobie cyrk w komentarzach, od tej samej grupy osób, gdyby ten gość zamiast Krystusa i Maryjii miał tatuaże z np. Che Guevarą lub nawet zwykłą tęczę. Prawicowcy zaliczyliby incydent jak z PL do El Paso, screeny latałyby tu przez następne 5 lat jako
i nawet nie zapraszam w tym temacie do dyskusji, bo to najwyzyczajniej #takaprawda
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkatoli #ukraina #wojna #neuropa
Więc może masz rację , ze za takiego się uważa/ł... i pewnie KK ałby mu rozgrzeszenie gdyby odpokutował / okazał skruchę itd. bo KK to religia grzeszników, którzy powinni chcieć poprawy itd. ale teologiem nie jestem ;P
Odpowiedz sobie w duchu na te pytania:
1. Ilu jest w Polsce katolików?
2. Ile znasz osób, które przestrzegają wszystkich przykazań?
3. Czy gdyby morderca pochodził z Pakistanu to powiedziałbyś, że nie jest muzułmaninem, bo Koran wielokrotnie zabrania zabijania niewinnych?
2. 0, bo nie da się. To jest wysoko postawiona poprzeczka, której próba dosięgnięcia czyni Cię dobrym człowiekiem.
3. Nie wiem, nie znam Koranu, ale Koran chyba ma jakieś nauki o mordowaniu niewiernych, czego KK nie posiada. Tzn. NT.
Co do Koranu, to on w kilku miejscach zabrania zabijania. Pozwala na walkę z "niewiernymi", gdy ci są najeźdźcami lub prześladują muzułmanów. W porównaniu do Biblii to pestka. ;)
Jednak nie robiłbym z tego równanie, że niby tacy są KK... bo domyślam się, że poza tatuażami to pewnie kościół widywał od święta... ale moze się