Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jestem męczennikiem. Kiedy byłem w gimnazjum zawsze byłem cichym chłopakiem który mało z kim rozmawiał, jeden z normików to zauważył i aby zaimponować różowej zaczął mnie poniżać, robił tak aż do końca gimbazy. Potem dołączyli się kolejni. Ten normik dzięki byciu w związku z tą lochą bardzo się wybił społecznie, potem został przewodniczących samorządu uczniowskiego, dalej dzięki działalności w nim dostał się do topowego liceum w warszawie. W tym liceum okazało się że ojciec jego różowej był jakimś bardzo znanym nauczycielem, dzięki temu udało mu się dostać na stypendium do topowej uczelni w uk na gównokierunek który pomimo raczej przeciętnego iq skończył. Dzięki prestiżowi samej uczelni jak wrócił do polski to nic nie robiąc stał się bardzo bogaty...
A ja? Dzięki opinii z gimbazy byłem gnębiony również w liceum, potem ledwo zdałem maturę, stałem się znany w okolicy jako ten nieudacznik, uciekłem z warszawy i żyję w polsce powiatowej robiąc u janusza...
#przegryw

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #629135fb9a2e847f46d2ad11
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
  • 23
@Nokk0: ciężko jest być sobą kiedy to własne "ja" jest zbudowane na niewłaściwych wzorcach,które wymagają korekty.

Nie popełnił błędu tylko prawdopodobnie jego rodzice, człowiek do 21lvla raczej jest nieświadomy.
W tym liceum okazało się że ojciec jego różowej był jakimś bardzo znanym nauczycielem, dzięki temu udało mu się dostać na stypendium do topowej uczelni w uk na gównokierunek który pomimo raczej przeciętnego iq skończył

@AnonimoweMirkoWyznania: historia smutna, ale co do studiów tego #!$%@? to jednak upraszczasz

to tak nie działa, gość nie dostał się na studia na stypendium na top uczelnię do UK (wiesz jaką? napisz) dzięki nauczycielowi; belfer mógł
W tym liceum okazało się że ojciec jego różowej był jakimś bardzo znanym nauczycielem, dzięki temu udało mu się dostać na stypendium do topowej uczelni w uk na gównokierunek który pomimo raczej przeciętnego iq skończył. Dzięki prestiżowi samej uczelni jak wrócił do polski to nic nie robiąc stał się bardzo bogaty...

@AnonimoweMirkoWyznania: takbylo.png
Byłem jak Ty, tylko ja nie wytrzymałem i prawie zabiłem największego typa ze szkoły o grzejnik, obniżona ocena z zachowania 3 lata ale za to spokój cały okres szkolny. I jeśli bym mu nie #!$%@?ł to co miałem cały świat obwinić ze to ja nie potrafię się postawić, tak jak jak Ty obwiniasz o swój przegryw.

Największą zaletą jest to że inny typ który go nie lubił drugi największy i najgroźniejszy po
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
został przewodniczących samorządu uczniowskiego, dalej dzięki działalności w nim dostał się do topowego liceum w warszawie

@AnonimoweMirkoWyznania: No, dokładnie tak było. Komisja rekrutacyjna nie brała pod uwagę jego ocen, czerwonego paska na świadectwie, czy średniej. Jedynie sprawdzili czy był przewodniczącym samorządu uczniowskiego i od razu go przyjęli.
Typie, zejdź na ziemię. Bredzisz.

gnębionym osobą

Osobom.