Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Alzena +33
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
#gry #zalesie #pracbaza #kiciochpyta #prawo
Pracuje jako projektant w firmie.
Sieci gazowe, sanitarne, hale itp itd.
Pracuje w firmie po 10h dziennie - pracuje od 7 do 17.
Ze wszystkim się wyrabiam i nigdy nie zostaje po godzinach.
Mój dzień wyglądam tak, że na 7 jestem w biurze odpalam MMORPG(nieważne jakie) i gram do 10, o 10:01 zabieram się na pracę.
Nigdy nie było na mnie skarg, niedociągnięć, zawalenia terminów itp.
Czy jakbyście byli moim "szefem" i się dowiedzieli, że zamiast "robić" to gram 3 godziny, to byście mnie #!$%@?.
Dodam, że wszyscy z mojej pracy są zadowoleni, bo jak już siadam o 7 do tej roboty to #!$%@? konkretnie.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #628f6d8d73f936b420b44e18
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Zaakceptował: karmelkowa