Aktywne Wpisy
szpaczuh +957
#rozdajo
Kojarzycie akcje parę dni temu co koleś robil rozdajo z czekoladami wedla?
Wygralem i przyszly pociete w pol xD powod? Ze niby bym je sprzedal ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kojarzycie akcje parę dni temu co koleś robil rozdajo z czekoladami wedla?
Wygralem i przyszly pociete w pol xD powod? Ze niby bym je sprzedal ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Fajlip1111 +4
Sluchając tego podcastu czułem zażenowanie jako facet. Zabolało mnie to co słyszałem poczułem nawet obrzydzenie. tyle litrów hipokryzji ktore się wylało z ust tych dziewczyn. Po co to zostało nagrane?
#hotelparadise
#hotelparadise
Żadnym z nich nie była nawet próba ucywilizowania dostępu do broni (np. poprzez zrobienie tzw. "background check" na kupującym, czy nie jest przestępcą).
"Nie mamy jak tego powstrzymać - mówi jedyny kraj, gdzie to regularnie się zdarza" - cytując klasyczny artykuł z The Onion.
#neuropa #4konserwy #bekazprawakow #prawackalogika #bron
@vrim: A o czym ty mówisz teraz, bo z mojej strony taki argument nie padł? Tutaj mowa jest o tym, aby nei zwiększać ilości broni w kraju, gdzie takiego zagrożenie nie ma, bo jedyne, co spowodujesz, to wzrost zagrożenia.
@kalamarnica22: No właśnie nie. Powtarzasz manipulację.
Kupno nielegalnej broni w Polsce wymaga czasu, znajomości i bardzo dużych pieniędzy. Od kogo kupisz taką b--ń, jak jesteś zwykłym Bolkiem? Pójdziesz do sklepu z bronią i zapytasz czy nie sprzedadzą Ci jej nielegalnie? To najpewniej zostaniesz zgłoszony na
@rzep: za to mamy inne ciekawe rzeczy o jakich oni ledwo słyszeli. Jakieś Wołynie,holokausty, czy inne pogromy Ormian...
Naturalnie cała reszta to takie p---------e odklejeńców, że głowa boli od słuchania.