Aktywne Wpisy
inko-gnito +19
Ktoś rozumie ten fenomen posiadania jak największej ilości samochodów w polskich domach? Coraz częściej widzę sytuacje, gdzie liczba samochodów=liczba dorosłych mieszkańców+1 i jeszcze do tego traktor xD
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Savvv +26
Dlaczego ludzie świadomie kupują klawiatury bez części numerycznej? Autentycznie pytam, dlaczego to jest popularne? #kiciochpyta #pcmasterrace
@sikalafou to prawda, totalna głupota. Niby chodzi o socjalizację zespołu ale jak jestem sam i jakieś 15 kobiet to jak się mam z nimi socjalizować? Łeb by mi jak koniowi urósł jakbym miał te wszystkie płoty słuchać.
Najgorsze jeszcze że w biurze nie ma na tyle monitorów że kazdy może sobie na nim pracować (brakuje bo ludzie do domów pobrali na
Różowa za dojazdy niestety płaci trochę więcej, nietania ta jej przyjemność zobaczenia się z współpracownikami dwa razy w tygodniu.
No tylko nie wiem na co to wszystko, skoro w domu jest bardziej efektywna (pokazują to tabelki w Excelu). Jakiś idiota totalny to wymyślił, normalnie debil.