#dupeczkizprzypadku #oswiadczenie #przegryw ##!$%@?
Ok, generalnie zostałem wystalkowany za swój ostatni wpis do tagu #dupeczkizprzypadku, w związku z czym naszły mnie pewne refleksje odnośnie swojego postępowania ostatnimi czasy. Zastanawiam się, czy moje działania pod wpływem leków które aktualnie przyjmuje są moralnie akceptowalne i nie odbiegają od norm. Otóż tak, odbiegają... Moje deficyty w samoocenie, chęć bycia zauważonym, dostania odrobiny atencji w momencie kiedy zaczynam tracić trzeźwy obraz rzeczywistości biorą nade mną górę, z racji tego muszę przyznać, że substancje psychoaktywne wpływają na powstanie dewiacji seksualnych, które manifestuję na tagu #dupeczkizprzypadku. W związku z czym, pokornie przyznaję, iż takie zachowania nie mają racji bytu wśród społeczeństwa, toteż przepraszam za moje działania wszystkie osoby które uraziłem swoimi głupimi występkami i jednocześnie przestrzegam innych użytkownikow tagu #dupeczkizprzypadku, że w internecie nikt nie jest anonimowy, a wszelkie zachowania odbiegające od norm mogą nieść za sobą konsekwencje.