Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Szoser: nie nasza wina że rowerzyści w jajogniotach jeżdżą w większości jak debile. Sami sobie zapracowaliscie na taką renomę :) ja tam mam #!$%@?. Trąbie na was az nie zaczniecie poprawnie jeździć. Macie wtedy śmieszny ból dupy. Chyba od tych odparzeń od pedałowania
  • Odpowiedz
problemem jest jak jakiś zjeb uprawia swoje hobby w sposób który utrudnia życie innym ludziom

@muaddib43: zapewne chodzi o to, że jedzie rowerem i pan szos w swoim paseratti musi zwolnic kiedy nie ma warunków do wyprzedzenia.

@Mistrszzz ale z ciebie jad się wylewa. Dlatego nigdy nie jeżdżę przy krawędzi drogi, bo takie czubki sie wpychają między rower i samochód z naprzeciwka.
  • Odpowiedz
nie nasza wina że rowerzyści w jajogniotach jeżdżą w większości jak debile

@Mistrszzz: poproś mamę, żeby ci kupiła następnym razem spodnie w dobrym rozmiarze
  • Odpowiedz
  • 0
@Tymajster: dlaczego uważasz że jestem czubkiem? Wyprzedzam/omijam rowerzystów z należytym odstępne określonym na oko bo nie mierze odległości metrowka za każdym razem. Trąbie jeśli jeździcie niepoprawnie. Np jak jakiś idiota wjeżdża na przejście dla pieszych. Wy nie rozumiecie że ja jak się zagapie i was potrace na przejściu dla pieszych to nie będzie moja wina co? Xd i to wy będziecie połamani i będziecie płacić za uszkodzenia samochody?

@Ogau
  • Odpowiedz
  • 0
@Ogau: ile masz lat? 20? 25? To #!$%@? wiesz o życiu xd zapracuj sobie na samochód to nie będziesz musiał tyrac tym gównem na 2 kolakch :) biedaku
  • Odpowiedz