Aktywne Wpisy

SonoUno +201
Jestem kobietą i w-------ą mnie kobiety, które myślą, że karmienie dziecka piersią w miejscach publicznych jest normalne. Serio, nie ogarniam tego paskudztwa. Od kiedy to niby jest dozwolone? W mojej rodzinie nikt nie pozwalał sobie na takie rzeczy, bo kobiety w mojej rodzinie szanują siebie, swoją intymność i innych ludzi. Nie wstydzą się siebie, mają ładne p----i, ale nie zmuszają innych do oglądania tego, co nie każdy ma ochotę widzieć.
Tak, karmienie piersią
Tak, karmienie piersią
źródło: IMG_8717
Pobierz
MiszczJoda +296
Mirabelki i Mireczki, pijcie ze mno kompot! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
A z jakiej okazji zapytacie?
Jeśli stoicie to lepiej usiądźcie, a jak siedzicie to trzymajcie się mocno bo nie uwierzycie jak
A z jakiej okazji zapytacie?
Jeśli stoicie to lepiej usiądźcie, a jak siedzicie to trzymajcie się mocno bo nie uwierzycie jak
źródło: 20250119_125717
Pobierz![Bambu private keys leaked less than 24 hours after announcement [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/47d3cf69fb7214bb7efde0d08672bb1589a24d8e8f223f01c1275006175b2989,q80.jpg)

#p---r #pokerstars
te piatki mozna slowplayowac, zwlaszcza vs agro wrog no ale
Slowplayowac też ciężko jak jest draw do koloru na stole, wolałem zgarnąć to co już mam, nie spodziewałem się że kolega p------y, ale cóż, ostatecznie zagranie dla mnie EV+. Bad beat to inna sprawa, na szczęście wziąłem cashout więc i tak 3 buy-iny na plus ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jego zakres tam to flush draw i over pary po sqz preflop. Z trafionym setem tam zawsze stack i zawsze jesteś z przodu. 88 na tych stawkach to przeciwnik nie ma tam nigdy.
Ja ten pot size z flopa spokojnie calluje i niech koleś sobie strzela.
Tak się zarabia w pokera
Kolega już napisał potem że żartował ( ͡°