Aktywne Wpisy

Misticmac +78
#f1 mógłby ktoś w ścianę wjechać. Lance weź coś zrób

lord-nihilus +73
Długie ale julczysko ładnie opisało jak wygląda życie młodego czadoskiego, bujanie się od imprezy do imprezy w międzyczasie (i w trakcie) peklowanie wszystkich "koleżanek", kiedy jedna stroi fochy od razu wbija do innej czekającej w kolejce, wisienką na torcie jest branie od julczysk kasy na ćpanie.
PS. Jej "ja nie wiedziałam co to" - standardowe wybielanie po fakcie, choć możliwe że próbowała czadoskiego klasycznie betatyzować i przeszarżowała co zakończyło się "XD" oskiego
PS. Jej "ja nie wiedziałam co to" - standardowe wybielanie po fakcie, choć możliwe że próbowała czadoskiego klasycznie betatyzować i przeszarżowała co zakończyło się "XD" oskiego

źródło: comment_1652883177BajkfNe4ThnhTl8eUeULhQ.jpg
Pobierzźródło: comment_16529043295eYJJhxNJxc1Reaium14s0.jpg
Pobierzźródło: comment_1652904599WvsdeQoJUkF6o2s2ysnWlE.jpg
Pobierz@durielek2: co? xD przecież nie o żaden zakaz grania tu chodzi tylko o opinię publiczną
@durielek2: jego żona podobno z jakiegoś cośtam Mana właśnie wyleciała
@durielek2: ochroniarze też zeznali przeciwko niej w tej sprawie, więc sądzisz, że to też ćpuny? Czy może jednak coś jest na rzeczy?
@Faraluch: ta Cersei xD Staśko nawet jak ogrania to średnio ogarnia
@Wap30: a czemu niby tu nie pasuje?
źródło: comment_1652914443los6fOAE5aIMVUtAbw5dcC.jpg
Pobierz@kupidyn_ciemnooki: ludzie którym płaci zeznali tak jak on chce? Niesamowite
Jakby zapłacił więcej tym ochroniarzom to by pewnie sobie nawzajem na klaty nasrali, nie tylko do łóżka