Aktywne Wpisy
purpurek +4
iluvmypickle +4
pułap oszczędności między 30-60k jest dziwny, bo z jednej strony mogę kupić wszystko na co mam ochotę np. komputer, auto, wakacje itp a z drugiej strony nie jestem w stanie kupić za te pieniądze nic wartościowego np. działki budowlanej.
Nie mam pomysłu jak zainwestować te pieniądze, bo to co miałem kupić/zainwestować już mam a jeśli chodzi o zamrożenie pieniędzy to za 60k nie kupie nawet garażu, a kredytu też dużo nie dostanę
Nie mam pomysłu jak zainwestować te pieniądze, bo to co miałem kupić/zainwestować już mam a jeśli chodzi o zamrożenie pieniędzy to za 60k nie kupie nawet garażu, a kredytu też dużo nie dostanę
#nieruchomosci
Żeby wzrosło więcej to by musiała chyba wojna albo jakaś pandemia się trafić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
euro poniżej 4.30.
Benzyna wraca poniżej 6pln za litr.
Kto wie, może wtedy nawet ceny mieszkań utrzymają się na tym samym poziomie
@kensh: miesiąc FRA 6x12 było poniżej 7,0, a jeżeli ogarniałbyś temat to ustawiłbyś wykres roczny i zobaczył jak cyklicznie rośnie do góry FRA. Spadki obserwuje się jedynie w takich okresach jak teraz, czyli w połowie drogi między kolejnymi posiedzeniami RPP kiedy nie ma żadnych nowych danych o inflacji