Aktywne Wpisy
Matylda_Megara +610
PiotreKqxx +332
Holendrzy to chyba jeden z najbardziej zakompleksionych krajów w Europie Zachodniej, czytam właśnie komentarze holenderskiej prasy na temat meczu z Polską i każda redakcja musi podkreślić, że Polska to drużyna z Europy wschodniej, w ogóle ich komentarze przed samym spotkaniem z nami pokazują jakie to buce, pamiętam też ich zachowanie podczas mundialu w meczu z Argentyną, mam nadzieję, że wyjebia się na ten głupi ryj i nie wyjdą z grupy
#mecz
#mecz
#motoryzacja #youngtimer #pracbaza
Ludzie dosłownie dopłacają, by zamiast skomplikowanego mechanizmu mieć wyświetlacz za kilka dolców.
Komentarz usunięty przez autora
To nie rozwój, tylko oszczędności.
@paaweuuu
@r5678 bo dzisiaj fura nie służy do przemieszczenia się z punktu A do B, rajdowania albo transportu jakichś maneli, tylko ma robić lachę, fotel ma wentylować i grzać pipę i jeszcze może masować prostatę. tęsknię sobie czasami za oldskulowymi autami właśnie dlatego
Po to ci to napisałem, byś wiedział, że producent spokojnie mógł dać tam 7 calowy ekran, który pokaże wszystko, ale nie dał, tylko zmienił zegary na ten żałosny wyświetlacz za 10 dolców.
@ZlodziejBilonownic a druga sprawa ile tych info jest koniecznych kierowcy. Kiedyś kontrolka ladowania, oleju, temperaturka, prędkość, obroty... I szlus, dało się
@trzyakordy: Kiedyś wystarczył rympelek, ręczne sterowanie wyprzedzeniem zapłonu, składem mieszanki oraz gaz w kierownicy i szlus dało się.
Żadna z powyższych informacji w obecnych autach nie jest przydatna (wystarczy ikonka silnika ( ͡° ͜ʖ ͡°)), a to dlatego że współczesny samochód nawet prędkość sam potrafi sczytać i w trybie tempomatu aktywnego ja dostosować czy utrzymać tor