Wpis z mikrobloga

@Lolek1011: A nie pomyślałaś, że ta afera panamska to wymysł złośliwiej Elizy? A sumie odbiła Marice Jaya, z którym Marika była od początku a znając jej chorobliwą zazdrość to wydaje się bardzo prawdopodobne, jak nie ma dowodów to ja nie wierzę w takie aferki
Dzięki tym aferom w ogóle o nich się pisze na pudelku a rozgłos to dla nich obserwatorzy a obserwatorzy to współprace a współprace to hajs xD
@Opportunist: podejrzewam, że gdyby nie było to prawdą, to Marika by zaprzeczyła doniesieniom żmijki lub w jakiś sposób się do tego odniosła. Inna sprawa, że nie rozumiem całej afery. Marika była wtedy singielką, więc niby dlaczego nie mogła uprawiać seksu? Rozumiem, gdyby z kimś była i zdradziła partnera z jakimś anonimowym gościem, ale skoro była wolna to w sumie skąd ta drama? To zgrywanie wielkiej dziewicy przez Elizkę i próby jechania
@Lolek1011: m.in. Kondziu na IG jakieś 2 tygodnie temu mówił że urodziny Mariki to fajny pretekst do tego aby jeszcze wszyscy spotkali się przed finałem. Znając życie w tym towarzystwie teoretycznie każdy może mieć coś do kogoś. WIem że ziejesz nienawiścią do Jay i Elizki, ale zauważ że będą tam ludzie którzy mają większe kosy np. Marika-Kondziu, czy Oliwka-Domi - o tym już nie wspominasz bo przypierdzielka musi być tylko do
@kipman1: dobrze, dobrze. Cały czas na wierzchu ElJay. Zobacz jakie mają zasięgi dzięki temu.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak między nami, też nie ogarniam tego fenomenu. Zawsze #!$%@? do najmocniejszej pary, nawet jak od paru odcinków nie było żadnej akcji z nimi, nie biorą udziału w spiskach, intrygach.. nie lubimy patrzeć na szczęście ładnych ludzi.
@kipman1: nie masz racji bo ja w ogóle nie zieje nienawiscia do Elizki i Jaya bo Jaya nawet lubię ale owszem nie przepadam za Eliza. Wiesz trochę inna sprawa być jednym z gości a wbijać na imprezę będąc pokoloconym z gospodarzem, dlatego podałam ich przykład a nie z niechęci do niej. Sama Marika mówiła na swoim story że osoby która mają jakąś ludzka przyzwoitość po tym jak ja obrażały się nie
@Lolek1011: luz odebrałem to inaczej - z drugiej strony storka Mariki to było buractwo jakich mało - pewnie poza IG dużo rzeczy musiało być wyjaśnionych bo nikt by nie przyjechał na jej urodziny bo strasznie chamskie to było.
@Jeva_85: Nie. Była w parze z Jayem. Jay wybrał Elizę. Ona dostała Kubę. Pocałowała go w grze prawda czy wyzwanie. Właściwie to był buziak a nie jakiś dorodny ślimak. Na kostce lodu się reszta uczestników głębiej lizała :P A Mariki wtedy nie było.
@Opportunist: prawdę powiedziawszy jeśli mówimy o pocałunku Mariki i Zdzira tego dnia gdy wszedł do programu z Rafałem to formalnie Marika była wtedy w parze z Sevagiem (po challenge'u z dotykaniem z zasłoniętymi oczami), a Jay był singlem (dlatego Sevag miał za złe Marice że wybrała Zdzira do pocałunku). Wg mnie znowu przeinaczasz historię w hotelu bo Marika sama wyautowała się z relacji z Jayem, a para Jay-Eliza powstała po tym