Aktywne Wpisy
Runaway28 +11
#przegryw wiem że to niepopularne na tagu jednak szkoda mi różowego paska na swój sposóbm mianowicie piszę o Lunie co odpadła już z eurowizji. Mimo tego że jest femoidem naczytałem się masę negatywnych komentarzy na temat jej wygladu. Nawet w jej wypadku byciem różową nie chroni jej przed ostracyzmem społecznym, nie licząć spermiarzy co by roochali co kolwiek co ma otwór między nogami. Ciekawe co to by było gdyby była chuopem...( ͡
Podchodzi do mnie laska i ja mówię cześć jestem Wojtek a ona... Cześć tu ma musiatoshi, przez chwilę myślałem, że to jakaś ksywka japońska w szczególności, że powiedziała to w jednym ciągu i brzmiało jak jedno słowo.
Otóż nic bardziej mylnego, po chwili rozmowy temat zszedł na dzieci i po godzinnej tyradzie o małej Tosi mój mózg zarejestrował, że typiara przedstawiła się jako MAMUSIA TOSI xDD
Chciałem wejść na jej instagrama (myśląc, że to odosobniony przypadek mocnego zaburzenia) i zacząłem wpisywać w wyszukiwarce "mamusi..." i moim oczom ukazały się setki kont lasek, które identyfikują się jako bezosobowe formy życia gatunek madka xD
#zalesie #bekazpodludzi
@Brother_of_Steel: a taką Mamę Tosi to jak się woła w wołaczu? "Mamo Tosi"?
- Mamo Tosi, pójdziemy na piwo?
- Mamo Tosi, co robisz w wolnej chwili?
@little_muffin: xD
@little_muffin: xD
@little_muffin: Skasują opiekunki osób starszych a pielęgniarki rozstrzelają?
Komentarz usunięty przez autora
O hui, kolega z technikum ustawił sobie nazwę tata Remka xD nigdy nie grzeszyl inteligencją
@little_muffin: Czyli społeczeństwo nie będzie miało "dużo kasy".
@little_muffin: A skądkolwiek - aczkolwiek nie uważam tego problemu za jakiś palący. Moi starsi krewni w większości wypadków nigdy nie potrzebowali wsparcia "z zewnątrz" pod koniec życia, a jeżeli już to stan ten trwał kilka
@Brother_of_Steel: Ale OP zadał to pytanie i usłyszał "mama Tosi" xD
@Filipterka25: czytanie ze zrozumieniem się kłania. No i o czym tu gadać, skoro ty jak typowy Janusz nie wiesz, ale się wypowiesz.