Wpis z mikrobloga

Bosze jak ja się cieszę, że do Karoliny wreszcie dotarło, jednak nie zasłużyła na ten cały ból, jakby Kasper zachowywał się jak facet to ona by tak nie cierpiała, także… faceci serio warto się bawić kobietami? Spójrzcie na Karolinę, nie jedna tak płakała w czterech ścianach ale tego nie widzieliście albo nie chcieliście widzieć :(
#hotelparadise
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ale Kasper jej mówił wprost, że nie czuje nic do niej. A to że wcześniej (zanim odpadła) dawał jej znaki to nie oznacza że teraz ma robić coś wbrew sobie. Karolina miała prawo mu się ‚odpodobać’, czym bardziej po tym jak mu się tak narzucała. No sory, ale chyba nikt nie lubi być tak obleganym przez potencjonalnego partnera
  • Odpowiedz
A jeszcze dodam, że wcześniej zanim Karolina odpadła i mieli taką ‚super’ relację to też jej mówił że to jest na poziomie koleżeńskim i cały czas nazywał ją ‚ziomkiem’. Jakby nie patrzeć to ona naciskała na buziaki i przytulanie, więc w sumie godziła się, że to takie trochę fwb
  • Odpowiedz
@Opportunist: bez jaj, oni nie byli w związku, ani jej nie zostawił ani nie zdradził, nic XD po prostu nie chce być z nią już w parze w programie telewizyjnym. Ona sobie uroiła jakąś miłosną relacje, już chyba w wyobraźni widziała ich związek po programie, a typ od samego początku traktował to na płaszczyźnie czysto przyjacielskiej. Odkąd weszła to ani razu nie powiedział jej, że nadal chce tworzyć z nią
  • Odpowiedz
@Psycho_23: Ojej a on biedny nie mógł uciec? Musiał ją też całować czy robił to z litości? Zwyczajnie facet też może powiedzieć NIE korona mu z głowy za to nie spadnie, zwyczajnie zachował się jak #!$%@? i tyle, ja nie uprawiam victim blaming, jak jedna osoba płacze a druga się śmieje to wiadomo kto kogo skrzywdził
  • Odpowiedz
@hannahm0ntana: Nie wcale nie nakręcał xD I Karolinie i Wiki mówił, że nie wie która wybierze i się śmiał jak naciskały, w końcu Wiki odpuściła a Karolina nie bo jak odpadała to była z nim w relacji, w liście też jej pisał, że będzie tęsknił itd potem płakał na gdybalni, że w życiu nie miał takiej magicznej relacji itd normalnie kabaret
  • Odpowiedz
@Opportunist: czyli pchajmy się na siłę w relacje, w której druga osoba nas nie chce, potem się rozpłaczmy i zróbmy z siebie ofiarę XD od kiedy „nie wiem która wybiorę” znaczy „tak Karolcia chce być z Tobą i tylko z Tobą”? A na gdybalni tez wyraźnie zaznaczył, że chodziło mu o relacje jaką mieli zanim odpadła, a nie o to co jest odkąd wróciła
  • Odpowiedz
@hannahm0ntana: Nwm ale ja się z przyjaciółmi nie całuje i nie obmacuje ani nie przytulam w łóżku i nie mowie, że nasza relacja jest magiczna i nigdy takiej nie miałam albo jestem z jakiegoś starego pokolenia albo dla obecnych młodych ludzi każdy przyjaciel to fwb
  • Odpowiedz