Z chłopa nawet się instruktor śmieje, czym sobie na to zasłużyłem że wszędzie gdzie ide ludzie się ze mnie śmieją......... (╯︵╰,) #przegryw ##!$%@? #depresja
@smutnylizak nie bierz wszystkiego tak na serio/do siebie, czasem takie posmianie się wspólne to wyraz troski i sympatii, zwłaszcza jak odwaliłes coś głupiego
@smutnylizak: jedyne co trzeba to obrócić wade w zaletę. śmiać się z siebie, nabrać dystansu. można powiedzieć że głupota, bo trzeba się poprawiać, a nie akceptować słabość, ale w rzeczywistości gdy zaczniesz akceptować i potrafić się z niej śmiać, to naturalnie przyjdzie możliwość poprawy bez stresu
popatrz na ludzi których każdy lubi, zauważ jak oni reagują gdy ktoś się z nich śmieje. Rób tak samo.
@WhiskyRomeo: Czy my na tym samym świecie żyjemy? Ludzie zaczęli mnie lubić właśnie jak zacząłem traktować ich jak gówno. Powoduje to u nich spięcie bo wtedy myślą że to z nimi jest coś nie tak, i szukają u
@WhiskyRomeo: Z tego co do tej pory zobaczyłem, to ludzie nie będący bezwzględnymi #!$%@? zatrzymują się zawodowo na poziomie kasy w biedrze.
Byłem dobry przez lata, #!$%@? mi po tym. Będąc łaszącym się szczeniaczkiem któremu można zasadzić kopa i nawet nie szczeknie, przyciągniesz właśnie skończonych #!$%@?ów którzy szukają łatwej ofiary. Na śmianiu się z samego siebie się nie skończy, dasz palec to rękę #!$%@?ą.
#przegryw ##!$%@? #depresja
@concord_lexington: I przepraszać że żyjesz. Ha tfu.
@WhiskyRomeo: Czy my na tym samym świecie żyjemy? Ludzie zaczęli mnie lubić właśnie jak zacząłem traktować ich jak gówno. Powoduje to u nich spięcie bo wtedy myślą że to z nimi jest coś nie tak, i szukają u
@myszy_zjadly_mi_konto: Zdecydowanie nie żyjemy w tym samym świecie. Ja nie przyciągam ludzi chcących być traktowani jak gówno.
@myszy_zjadly_mi_konto: nie. To znaczy że masz towarzystwo pełne przegrywow jak ty, które nie potrafi zbudować autorytetu inaczej jak będąc dupkiem.
Byłem dobry przez lata, #!$%@? mi po tym. Będąc łaszącym się szczeniaczkiem któremu można zasadzić kopa i nawet nie szczeknie, przyciągniesz właśnie skończonych #!$%@?ów którzy szukają łatwej ofiary. Na śmianiu się z samego siebie się nie skończy, dasz palec to rękę #!$%@?ą.