Wpis z mikrobloga

@EastWestEast: Kolejny raz się popisałeś trollu. Pokaż nieścisłości w antynatalizmie, a nie tylko skamlesz jacy my to nie jesteśmy. Musiałeś pokasować większość swoich komentarzy amatorze przegrywu, by teraz się na tym tagu pogrążyć.
  • Odpowiedz
Pokaż nieścisłości w antynatalizmie

Musiałeś pokasować większość swoich komentarzy amatorze przegrywu, by teraz się na tym tagu pogrążyć.

@Zerero: Kwintesencja mema w praktyce:

1. Nierozumienie, że ciężar dowodu leży na proponencie danej tezy/teorii.
2. Ad personam.
  • Odpowiedz
@EastWestEast: Kolego lepiej kasuj swoje ostatnie komentarze tak jak te dawne. Piszesz trollu, 50 komentarzy, że jesteś antynatalistą i się dziwisz, czemu cię na poważnie nie bierzemy. Błaźnij się dalej.
  • Odpowiedz
@Zerero: Nie jestem brany na poważnie przez ludzi, którzy są zainteresowani klepaniem się po plecach, a nie są zainteresowani jakością swoich argumentów. No trudno, jakoś to przeżyję.
  • Odpowiedz
ja nie widzę nic złego w byciu antynatalistom i jedyne co tłumaczy tworzenie takich wpisów jak twój to to że rzeczywiście są nadaktywni w szerzeniu swoich poglądów na wykopie, użyłem sformułowania nadaktywnosc żeby nie sięgać po takie jak nachalny, neoficko zapalony czy radykalny.

@RumunElfik2137: Same poglądy są dla mnie ok, niech sobie będą. Mój zarzut jest taki, że antynataliści twierdzą, że to filozofia i że mają dobre argumenty, dlatego podaję
  • Odpowiedz
@TMP_2137: Masz rację. Ostatnio jakiś wysyp się ich zrobił, gdy zaczęła się wojna to przez miesiąc byli cicho, a teraz znów wszystko pięknie XD. Ich wyparcie działa mocno na żywo, a co dopiero w internecie...
  • Odpowiedz
Po co mnie wołasz do nowego wpisu?

@Zerero: Ten nowy wpis daje Ci w obrazku krótką listę 6 książek, które pozwolą Ci nie popełniać błędów w argumentowaniu i dadzą podstawowe zrozumienie filozofii.
  • Odpowiedz