Aktywne Wpisy
damianooo8 +377
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Wynoszony +56
A więc jest sobie prawo i jest aplikacja która ostrzega przed tymi kontrolami, a więc ktoś kto normalnie stwarza zagrożenie na drodze może udawać że jeździ normalnie i przepisowo. Państwo próbuje wyłapać jednostki które stwarzają zagrożenie na drodzę, ale w Polsce jest to be. Fotoradary? ZŁO! Bo tu jest znak 50 km/h ale ja jestem mądrzejszy od urzędasów i wiem że tu bezpiecznie śmigne 90 km/h. Debile.
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Czy aplikacja typu Yanosik pomaga drogowym piratom kontynuowanie ich groźnej dla życia innych jazdy?
- Tak 49.3% (846)
- Nie 50.7% (871)
#antynatalizm #childfree #bekazlewactwa #filozofia
@hej_wisos: Właśnie to staram się na tagu #antynatalizm tłumaczyć, z mizernym skutkiem. Więc zrobiłem ten obrazek do którego będę chciał odsyłać.
Komentarz usunięty przez autora
Zieeew
@Zerero: Kwintesencja mema w praktyce:
1. Nierozumienie, że ciężar dowodu leży na proponencie danej tezy/teorii.
2. Ad personam.
@EastWestEast: nic nie wykazujesz. Nie wiesz co to znaczy chyba wykazywać
https://youtu.be/9UeUycs0JNI
@RumunElfik2137: Same poglądy są dla mnie ok, niech sobie będą. Mój zarzut jest taki, że antynataliści twierdzą, że to filozofia i że mają dobre argumenty, dlatego podaję
@Zerero: Ten nowy wpis daje Ci w obrazku krótką listę 6 książek, które pozwolą Ci nie popełniać błędów w argumentowaniu i dadzą podstawowe zrozumienie filozofii.