Wpis z mikrobloga

#famemma

Wedlug mnie sa trzy 100 procentowki.

Tromba - Gimper - nie mam pojecia skad kurs, chyba dla ludiz ktorzy oceniaja ten pojedynek wizualnie i widza trombie wytatuowanego gangusa. Jak tylko sie odezwal na face2face to od razu wiedzialem jaka jest prawda.
Wygrana : Gimper

Mleko vs xajo - mlekozyniakowi totalnie psycha siadla, widac to po wczorajszych wywiadach. Oboje sa fizycznie podobni, ale xajo jest bardziej nabity, widac ze mial kiedys doswiadczenie z silownia. Taki luzaczek z osiedla ktory na pewno musial sie kiedys z kims pobic. Natomiast mleko to kozaczek z neta, chudy ale tlusty. Nie musial fizycznie rozwiazywac spraw, bo zawsze nasylal kolegow. Ile razy slyszalem jak graczol wkraczal jak robilo sie cieplo.
Wygrana : xajo

Krycha - Wiewior - wiewior jest totalnje zdeterminowany, juz gada o drugim pasie. Zobaczcie jak sie wypowiada na filmiku przygotowania do konfy 2, widac determinacje i pewnosc siebie. Wygral z polakiem i ferrarim. Krycha niedawbo prawie #!$%@? z szewcem. Nawet jak zrobil progres to niemozliwe jest zeby w tak krotkim czasie przescignal wiewiora

Wygrana: Wiewior

Powiedzialbym jeszcze ze Parke jest 100% ale niestety ostatnio widzielismy ze zawsze moze sie zdarzyc lucky punch takiego goscia 120kg i nic nie poradzisz.

Easy money, nie dziekujcie.
#famemma
  • 11
@duzeelobenc: nie lubię go, ale na 5 z 6 kuponów u mnie Tromba siedzi jako zwycięzca. 2 debiutantów, przewaga warunkow fizucznych plus tromba ponoc duzo w parterze jechal, a prawda jest taka ze jakkolwiek ktos ma łeb to właśnie w tej płaszczyźnie sie prsygotowuje, bo w kilka miesiecy parter daje najwieksze korzyści.
@why1sthat: psyche w tym wypadku definiuje octagon, adrenalinie roznie dziala na roznych ludzi dopóki nie dostsnie w ringu 1 raz w ryj to wszystko sie może wydarzyć, gimper tez moze pęknąć i obstawianie wyniku walki tylko na tej podstawie to losowanie, a tak jak mowie warunki fizyczne za tromba. U niektórych taki strach i wydyganie nawet moze dac bardzo dobry napęd.