@sklerwysyny_pl: myślę że raczej po prostu przez zabranie im pandemii i maseczek, ci którzy to nagrywają nazywają siebie "dziennikarzami" i zarabiają na zrzutkach, jak rząd im zabrał pandemię i maseczki to stracili content, już się nie dało łazić po sklepach, żabkach by robić awantury na transmisjach live z kasjerkami i policjantami więc zabrali się za temat Ukrainy by utrzymać oglądalność na swoich stronach na FB i by zrzutki leciały dalej
@NaczelnyWoody: ale ogólnie "szury" to bardzo dziwna grupa ludzi, kilka lat temu porządnie zjarany dołączyłem za namową ziomka do grupy na fejsie "Orbita N zjawiska paranormalne" coby się upewniać że są ludzie głupsi ode mnie, i to co tam niektórzy wypisują to po prostu xxDD najlepsze jest to że te szury mają bardzo podobne profile jeśli chodzi o zdjęcia itd.
Osobiście wydaje mi się że część osób po prostu uważa
@WOWMichal: najlepiej to widać po tym jak sie ich ogląda na jutubie vide jak Atorek zaprosił " Studio Armagedon" - gonitwa myśli etc typowa gadka kogos kto ( i to nie jest chęć obrazy) powinien trafic do specjalisty a nie brać kasę za opowiadanie swoich urojeń
źródło: comment_1652424467gV33r5YeBMnT1z4oCO8PTo.jpg
Pobierzźródło: comment_1652425612rqQ8TyK1Yeqeb0Y4PZ8nIG.jpg
PobierzOsobiście wydaje mi się że część osób po prostu uważa
@pilnapotrzeba:
@NaczelnyWoody: tylko przypadkiem się to dziwnie zbiega z raportami na temat ruskich farm trolli oraz obecną ruską narracją
źródło: comment_16524347755bJ4HSyNaeizZIcrw9a4IN.jpg
PobierzTymczasem nad głową Pana Octagona
źródło: comment_1652438892vuiPIHRZOyg6O5qL3VyWCb.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora