Aktywne Wpisy
mickpl +561
Uwaga, achtung, alarm XD
Dynamiczny Mariusz, którego inwestycyjną przygodę obserwuję zrobił kolejny ruch. Przypominam: zakup w wakacje za 900k, próba sprzedaży za 1,2 mln, chętnych brak, oferta wynajmu za 7k, chętnych brak, próba wynajmu za 4,5k, dalej chętnych brak, w marcu dopisane do oferty OKAZJA.
Teraz wróciło na sprzedaż. Za prawie 1,4 mln, mariusz się nie chrzani.
Nikogo to nie interesuje, więc poinformuję o kolejnych ruchach XD
#nieruchomosci #natropieflipperow #dynamicznemariusze
Dynamiczny Mariusz, którego inwestycyjną przygodę obserwuję zrobił kolejny ruch. Przypominam: zakup w wakacje za 900k, próba sprzedaży za 1,2 mln, chętnych brak, oferta wynajmu za 7k, chętnych brak, próba wynajmu za 4,5k, dalej chętnych brak, w marcu dopisane do oferty OKAZJA.
Teraz wróciło na sprzedaż. Za prawie 1,4 mln, mariusz się nie chrzani.
Nikogo to nie interesuje, więc poinformuję o kolejnych ruchach XD
#nieruchomosci #natropieflipperow #dynamicznemariusze
R_O_T_T_E_N +146
Obliczenia w duzym przyblizeniu, bo zaraz jakis pajac z dupy zacznie wyliczac, ze jedynie 3,2137
Teraz tylko wycofac z bik zgode na przetwarzanie danychkredytu hipotecznego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci #kredythipoteczny
@SuperMaslo: przykladowa miniratka 6k, 1k kapitalu +5k odsetek. Bierzesz wakacje, nadplacach 6k kapitalu. 8x1k daje splacone 8k kapitalu, 8x6k daje splacone 48k kapitału, zysk 40k mniej kapitalu, czyli jakies 36-40 miniratek bez wakacji
@getresh powyżej
Komentarz usunięty przez autora
Ja zasze się śmieje, jak ludzie kupują zarzutki pisu, a potem będą z jęzorami wylatywać skunt ta inflacyja bożena
@milvanb: co ty musisz robić i jaki masz bank, że masz opłaty za bankowość? Bo ja od kilkunastu lat mając konta w prawie wszystkich polskich bankach nie zapłaciłem za to ani grosza (nie licząc mojego gapiostwa).
Ja na tym na pewno nie stracę.
@milvanb: na czym inaczej zarabialy w 2018, ze wtedy bylo za darmo wszystko, a teraz z trzy razy wieksza iloscia hipotek z fhui wiekszym oprocentowaniem wezmą za wszystko oplaty xD chyba ze sadzisz, ze jak banki walnely rekordowy kwartal, to juz nigdy dochody nie spadna? xD
@milvanb: miales na mysli chyba oszczedzajacych chyba
@milvanb: a zarobiłeś kosztem innych ludzi mając specjalne przywileje, dogodne prawo, możliwość manipulowania wskaźnikami, które ci zarobek zwiększyły?
Nie no, to jest trochę żałosne jak wy tej banksterki potraficie bronić. Jebią wszystkich na każdym polu, a wy i tak ciągle krzyczycie "bank to nie instytucja charytatywna". XD
a to myslisz ze ci na stalym sie zalapia?