Aktywne Wpisy

rovi +8
#gielda ogólnie to jeden z najaktywniejszych tagów i tak czytam i myślę a c--j, wejdę w to.
Nakupiłem jakichś ETF w revolucie co były zielone.
Ogólnie nie wiem co wy tu p---------e jakieś uśrednianie, ath i korekty ale wygląda spoko.
Btw. Czym się różni etf od akcji?
Nakupiłem jakichś ETF w revolucie co były zielone.
Ogólnie nie wiem co wy tu p---------e jakieś uśrednianie, ath i korekty ale wygląda spoko.
Btw. Czym się różni etf od akcji?

XTB czy eMakler? Co jest lepsze obecnie? Głównie z myślą o IKE i inwestowaniu długoterminowe, w grę wchodzą w zasadzie głównie ETFy.
Może jak wejdą OKI to też już fajnie byłoby mieć wszystko w jednym miejscu
Skłaniam się w stronę eMaklera bo mam już konto w mBank ale chętnie wysłucham Państwa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#gielda #kiciochpyta #oszczedzanie
Może jak wejdą OKI to też już fajnie byłoby mieć wszystko w jednym miejscu
Skłaniam się w stronę eMaklera bo mam już konto w mBank ale chętnie wysłucham Państwa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#gielda #kiciochpyta #oszczedzanie

#johnnydepp
źródło: comment_1652059393mcmNe7CdH4fgELvAbuL8aN.jpg
PobierzTo nie ja jestem na screenie. Po prostu rozbawiła mnie rozmowa osób trzecich, gdy jedna z nich pisze o pogrążaniu się drugiej, a rozkład "lajków" świadczy jakby o czymś odwrotnym :) Nie tylko zresztą rozkład lajków, ale to jest najbardziej memiczne.
Piszesz to dodając xD i ty coś o ograniczeniu intelektualnym bredzisz? Przede wszystkim, należy zacząć od tego co się kontestuje, jeżeli zastały porządek, mając coś lepszego do zaoferowania, jest to jak najbardziej wskazane, wrzucanie wszystkiego do jednego worka, bo tak i epatowanie epitetami ad personam, jest właśnie takim przykładem ograniczenia - także niezła
Dzięki, nie mam więcej pytań.
@KeyserSoze87: no wiesz, jak ty z całej wypowiedzi zauważasz tylko jedną jej część, to faktycznie nie mamy o czym gadać, bo i o czym? Już wszystko jasne. Typowe fochy bo argumentów zabrakło.