Wpis z mikrobloga

Co poleciacie kupić jako pierwszą grę na Switcha?

• Zelda Breath of the Wild 48.2% (80)
  • Mario Odyssey 37.3% (62)
  • Mario Kart 8 Deluxe 6.6% (11)
  • Pokemon Arceus 7.8% (13)

Oddanych głosów: 166

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@emwuu: Mario, najbardziej friendly i to naprawdę świetna gra. Zelda, pomimo, że rewelacyjna, to jednak można się od niej na starcie odbić i zniechęcić - polecam jako 2. lub nawet kolejny tytuł.
  • Odpowiedz
@pumpkinguy: dodam ze zdecydowanie nie jestem casualem a switch nie jest moją pierwszą konsolą w życiu, ale to bedzie moja pierwsza styczność z Nintendo praktycznie w ogóle
  • Odpowiedz
@emwuu jak nie startujesz z gamingiem i konsolą w ogóle to nie patrz na największe exy ale graj w to co lubisz grać

Nie bierz na pewno arceusa bo ta gra wygląda jak g---o przy reszcie i rzucisz konsolę w kąt
  • Odpowiedz
@orczysty: jezeli grałeś w inne poki i lubisz ta serie to weź Arceusa - mimo grafiki to najlepsza gra pokemon w jaka grałem (a grałem w sporo). Ja osobiście od Zeldy się odbiłem, wiec mysle ze Mario lub Luigi na start będzie super. Inna sprawa ze ja np gram na switchu w diablo 3 i Borderlands. Bo to super porty :P
  • Odpowiedz
@emwuu: najlepiej kupić Mario i Zeldę startowo i sprawdzić, która na początek bardziej przypadnie do gustu, bo obie są świetne i warte ogrania.
  • Odpowiedz