Dokładnie tak żałosny jesteś. I po co te XX? Nie możesz normalnie napisać? I tak wiadomo jaki wyraz miałeś na myśli. Próbować dyskutować z Tobą to jak próba dyskusji np. z psem.
@kopawdupeswiniom: Tak działa wyparcie natalów brak argumentów, to atakują oraz wyzywają. Klasyk. Tak samo "TheBlackList", tak samo "ciemna" (ale to już chyba każdy wie), tak samo "Shang_Yang" i wielu innych.
@Mac02: Będziecie ty i ciemna wstawiać ten screen jeszcze przez kilka lat, gdyż stosunek waszego wyzwania od przegrywów oraz namawiania do samobója, a zachowania antynatalistów jak na screenie, to pewnie 100 do jednego.
Słychać wycie. Znakomicie. Już tyle było to wałkowane, że naprawdę nie będę wchodził z tobą z dyskusję na temat szczegółów, tym bardziej, że jesteś po prostu żałosny i obrażasz rozmówców. Nie rozumiesz podstaw antynatalizmu. Nie rozumiesz otaczającej cię rzeczywistości, nie masz empatii, nie potrafisz podać żadnego ponad zwierzęcego celu życia więc po co mam z tobą dyskutować w sposób racjonalny xD
Jak ja kocham ten mechanizm wyparcia i siłowe zakładanie różowych okularów przez natalistów.
Kilkaset kilometrów od nas rozstrzeliwuje się masowo ludności i gwałci dzieci a Ci piszą o wspaniałości świata.
99% ludzi będzie negować okrucieństwo tego świata dopóki ktoś nie przystawi im lufy do głowy lub nie zgwałci bliskiej osoby.
#antynatalizm
szczekaj dalej suXXko :)
Dokładnie tak żałosny jesteś. I po co te XX? Nie możesz normalnie napisać? I tak wiadomo jaki wyraz miałeś na myśli. Próbować dyskutować z Tobą to jak próba dyskusji np. z psem.
Rozmawiać to ty nie umiesz więc stul pyXXk.
Twoja odpowiedź "Lol" na mój post kwalifikuje cię między suXXka, a zwykłym kundelem
Tak tak, my ciągle obrażamy :)
Dochodzę z wami zawsze do punktu gdzie nie potraficie merytorycznie odpowiedzieć i waszą jedyna odpowiedzią jest
Xd
Słychać wycie. Znakomicie.
Już tyle było to wałkowane, że naprawdę nie będę wchodził z tobą z dyskusję na temat szczegółów, tym bardziej, że jesteś po prostu żałosny i obrażasz rozmówców. Nie rozumiesz podstaw antynatalizmu. Nie rozumiesz otaczającej cię rzeczywistości, nie masz empatii, nie potrafisz podać żadnego ponad zwierzęcego celu życia więc po co mam z tobą dyskutować w sposób racjonalny xD