Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +1267
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
kishibashi +86
Co za p------a akcja. Dziewczyna mnie obudziła, że jakaś kobieta przeraźliwie krzyczy pomocy na ulicy, wybiegłem z domu w samych spodenkach, boso xd i... to j----e pijane karynisko broniło się przed wracaniem do domu tak że obudziło kilka ulic xd
Dwa laptopy (MacBook, ThinkPad), na szczęście oba już z USB-c.
Jedno biurko, na razie z jednym monitorem.
Potrzebuje stacje dokująca, która pomoże mi łatwo przełączać się pomiędzy komputerami, im bardziej elastycznie tym lepiej. Potrzebne wyjścia HDMI, obsługa 4K, dużo USB na peryferia (mysz, klawiatura) i ładowanie laptopa.
Polecicie coś?
#laptopy #komputery #stacjadokujaca #macbook
np cos takiego?
https://www.amazon.pl/Sabrent-2-portowy-przel%C4%85cznik-zasilania-USB-KCPD/dp/B07Y2HKN37
@zavisha: a jaki dokładnie efekt chcesz osiągnąć? Czy oba komputery będą pracowały jednocześnie czy bardziej na zmianę?
Mysle o stacji na USB-c do której podepnę wszystkie peryferia i będę przepinal pomiędzy laptopami w razie potrzeby jeden kabel.
Druga opcja to rozdzielić te środowiska - jeden komp plus jeden monitor po jednej stronie i jeden komp plus monitor po drugiej stronie - tanio i
@zavisha: To czego szukasz nazywa się KVM chyba.
@zavisha: to co podałem to nie stacja dokująca tylko switch KVM
podpinasz pod jedno USBC jeden komp pod drugie drugi, dwa porty zasilające pod ładowarki do każdego z nich i dwa porty usbA do peryferiów (przeważnie mysz+klawa, ale nie dam sobie ręki uciąć czy więcej tam zadziała) i hdmi dla jednego monitora.
Guzikiem przepinasz monitor do jednego albo drugiego lapka wraz z