Aktywne Wpisy

wfyokyga +24
Pokażcie swoje armaty

źródło: temp_file419954439113236868
Pobierz
noipmezc +10

źródło: 59284bead3d96_o_large
Pobierzczy pan kleks wziął swuj pseudonim od tego ze sie zesral kiedys w majtki
- tak 85.3% (185)
- nie 14.7% (32)
#przegryw #defetyzm #roznicapokolen #nachujjazyje #przegrywpo30tce #nienawiscdosamegosiebie
źródło: comment_1651769255ZwWoeDMwWOrm7oadiNrpqK.gif
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Wydaje mi się że wielu z nas po prostu skazana jest na granie kartami jakie ma i nic tego nie zmieni jednak nic chyba nie stoi na przeszkodzie, żeby szukać w życiu satysfakcji. Satysfakcji z pielęgnacji swojego ogródka, namalowania obrazu, czy zagrania solówki na gitarze. Znalezienia czegoś co lubisz w sobie rozwijać, to chyba może jakoś zwiększyć okazje do interakcji z innymi ludźmi, daje zadowolenie ze stworzenia czegoś i przede wszystkim podnosi Twoją wartość oddziaływania na innych. Nie trzeba mieć pięknej facjaty, żeby wzbudzić w ludziach podziw piękną solówka na bębnach.
Wydaje mi się że nie ma co opierać całego swojego samopoczucia na wyglądzie i wartościowania się na podstawie relacji jakie zdołałeś do tej pory stworzyć czy uzależniania swojej wartości do tego czy znalazłeś partnerkę. Po twoich wpisach widać, że jesteś wartościowym, łebskim gościem. Może po prostu nie wpasowujesz się w ramy powszechnie uważane przez kobiety za atrakcyjne jak wielu z nas ale to nie odbiera Ci prawa do szukania swojej własnej drogi do satysfakcji z
Powiedziałbyś o tym co dla Ciebie jest najważniejsze?
Bo ja mam wrażenie, że ten najważniejszy etap jest jeszcze wcześniej
Jednak w ramach filmu można znaleźć kilka możliwość. Film jest zbudowany z wielu składowych, których elementy mogą być dobrym zajęciem. Poprzez reżyserie, scenarzystę, operatora, oświetleniowca, scenografa, recenzenta, felietonistę filmowego i pewnie jeszcze wiele innych o których nie mam nawet pojęcia. Może jest
To powiedziałabym prędzej, że tak 8-20 są kluczowe, szczególnie dla umiejętności społecznych
Jakie dokładnie problemy? czy nie chcesz o swojej skórze tu pisać? jakie są opcje leczenia?
Ględzenie człowieka z pracy jak żywo przypomina mi mojego brata. Ciągle powtarza te same frazesy. A gdzie on był, kiedy jeździł po zabawach? Dlaczego wtedy się o mnie nie martwił i nigdzie mnie nie zabierał?
Ale już wcześniej zapada decyzja czy jest się ogólnie lubianym czy nie. Przynajmniej pamiętam z gimnazjum, że nowe osoby z klasy przyglądały się czy koledzy i koleżanki z poprzedniej szkoły których w klasie jest kilku lubią daną osobę albo chociaż tolerują
Wiem, że tu niektórzy powiedzą, że różowe nie moga przegrać. Ale w gimbazie najbardziej nielubianą osobą w klasie była właśnie różowa. I wcale nie była najbrzydsza. Po prostu najbardziej emocjonalnie reagowała na zaczepki i to