Wpis z mikrobloga

Rozwala mnie ta mentalność polskich kierowców po przeczytaniu komentarzy pod wpisem @pokpok

Plują na PiS, na tą Januszowatość Polaków, a sami w kwestii kierowania sprawiają wrażenie jakby idealnie tu pasowali. Szybko ale bezpiecznie co nie?

Nic dziwnego że mamy statystyki jakie mamy na tle Europy i to przy najwyższych limitach prędkości oraz przy prawie najstarszym średnim wieku aut. Mam prawko od tego roku i trochę się już najeździłem. Szczerze? Mam obawy wyjeżdżając w tym kraju w trasę. Nie mialem chyba jeszcze 250 kilosów żeby ktoś czegoś krzywego nie #!$%@?ł. O tym słynnym przekraczaniu prędkości i wyprzedzaniu to już nie wspomnę nawet bo to jedno wielkie XD.

Za mną nie #!$%@?. Trąbcie, mrugajcie, siedźcie na zderzaku. Dla mnie niestety nie istniejecie, bo ja jadę zgodnie z przepisami i za was ryzykował nie będę.

#autostradypolska #autostrady #motoryzacja
  • 29
@ruda_stuleja: Musiałeś tworzyć kolejny wpis? Nie mogłeś swojego ścieku umieścić w tamtym i nie zaśmiecać tagu? Nie potrafisz prowadzić i nie potrafisz mysleć, więc po co zabierasz się za dyskusję?

Jak można napisać w jednym komentarzu, że prawko masz od roku i będziesz nas teraz pouczał? xD

Nie wstyd ci? Powinieneś siedzieć na dupie i czytać dyskusję, a nie pisać te bzdury.
Nie potrafisz prowadzić i nie potrafisz mysleć, więc po co zabierasz się za dyskusję?

@cwlmod: widzisz - tak się składa, że @ruda_stuleja znacznie lepiej myśli od ciebie. Może to jest człowiek, który był gdzieś na świecie i widział jak wygląda cywilizacja i kultura na drogach?

Może był w kraju, w którym BWM w leasingu nie jest wyznacznikiem statusu i podstawą do domagania się praw większych niż mają inni?

No ale takie
@pokpok
Najlepsze jest to że wylewają tam na Ciebie wiadro pomyj, wyśmiewają i jeszcze odgrażają się złośliwościami tylko za to że jeździsz zgodnie z przepisami xD

Masakra. Właśnie dlatego mam te obawy jak wyjeżdżam. Że ja będę jechał spokojnie, zgodnie z przepisami, ale ktoś niezrównoważony może mi dosłownie kiedyś #!$%@? wpuścić bo śmiem śmieć jeździć 85 na krajówce zamiast 110, albo bo na autostradzie wyprzedzam typa co jedzie 110 i gość 200
ale ktoś niezrównoważony może mi dosłownie kiedyś #!$%@? wpuścić bo śmiem śmieć jeździć 85 na krajówce zamiast 110, albo bo na autostradzie wyprzedzam typa co jedzie 110 i gość 200 metrów za mną ze 180 będzie musiał zwolnić do 150.

@ruda_stuleja: otóż to.
@pokpok

Najlepsze jest to że oni nic nie wygrają z tym myśleniem. Co najwyżej mandat. Ja zajadę do domu tak samo jak oni, co najwyżej trochę później, ale przy playlistach jakie sobie ułożyłem jazda to sama przyjemność. Tymczasem połowa z nich to pewnie fani motoryzacji, znawcy, pasjonaci co w ich żyłach płynie benzyna a #!$%@?ą i prują się o innych jakby chcieli jak najszybciej z tego auta wysiąść xDDDD

Skąd to się
@bidzej
Ale jakie fifarafa tyle przejechałem? Zrobiłem nawet nie wiem ile. Może już się 20k uzbierało? Może więcej? Nie mam pojęcia szczerze powiedziawszy.

Sam staż jako kierowca co tu daje poza lepszym poznaniem samego siebie i swoich możliwości za kierownicą? Przepisy dalej są te same i obowiązują tak samo kierowcę co ma prawko 40 lat jak i tego co swieżo wyszedł z WORDu.

Tak samo jak teraz nie zamierzam prowadzić jakbym znał
@pokpok: Tak, ale w odróżnieniu od Ciebie nie dostałem go z litości. Tobie je dali tylko dlatego, żeby zademonstrować przykład debilizmu, braku wyobraźni i chamstwa.

Dostałeś łamago prawo jazdy żeby inni mogli Cię podziwiać na nagraniach stop chama jak w Zoo jakimś, jesteś taką głupiutką małpką z małym rozumkiem, rzucającą w innych gównem i myślisz, że ja się przejmuje takimi jak Ty. Otóż nie, bo zrozum, że nie mam zamiaru się
@LegoBatmanRules
#!$%@? chłopie ale skąd w Tobie tyle jadu? Opanuj się. Bo to jest przerażające że w jednym kraju się żyje z takimi agresorami.

Ja, @pokpok i pewnie wielu innych jedyne co robimy to jeździmy zgodnie z ustalonymi przepisami. Nic #!$%@? więcej. Nikt Ci na złość nie robi. #!$%@?, Twoja sprawa. Po prostu nie oczekuj że my w tym będziemy brali udział i ryzykowali, bo takie jest Twoje widzimisię.

Ja #!$%@? powinni