Aktywne Wpisy
Trabancik +420
Dziwne czasy żeby zamiast zastanawiać się czemu coś jest słabe i jak poprawić produkt, to mówi się że to wina konsumentów że coś się nie sprzedało XD
#bekazlewakow #heheszki
#bekazlewakow #heheszki
LilaRogue +2
Hej, orientujecie się, czy istnieje jakaś książka/internetowy poradnik/cokolwiek, który zbiera wszystkie najważniejsze informacje dla przyszłych ojców? Z niebieskim staramy się o potomstwo i nie ma on pojęcia o dzieciach ( ͡° ͜ʖ ͡°) chodzi mi o takie rzeczy, jak wszelkie formalności po narodzinach, w trakcie dorastania (szkoła etc.), kwestie wychowania, na co zwracać szczególną uwagę, jak się zachowywać, jakie zabawy stosować na jakich etapach, co zabezpieczyć w domu
Priorytetem jest jednak przeszczep - każdego, kto ma namiary na fora, strony, gdzie można sprawdzić wiarygodne opinie zakładów albo samemu mógłby coś polecić, prosiłbym, żeby podzielił się informacjami (nie pogardzę też doświadczeniami, radami z profilaktyki, etc.). Wiadomo, fajnie byłoby, gdyby było jak najtaniej, ale cenię sobie jednak bardziej dobry efekt niż jak najniższą cenę, z drugiej strony nie widzę sensu wydawać aż 7000 €. Szukam na terenie Europy + Turcja, no chyba że są jeszcze inne sensowne alternatywy, o których nie wiem.
#wlosy #przeszczepwlosow #medycyna
Komentarz usunięty przez autora
Zresztą - jeśli będę się golił na 0, jak już będę starszy: po 40-50, patrząc na postęp łysienia w mojej rodzinie, to i tak tan łeb piękny nie będzie, więc bliznami martwić się nie będę.
@ascend: spadek libido, ogromny
Lepszego źródła w Polsce nie znajdziesz
Niemniej jednak spotkałem się też z opiniami r---------o zdrowia psychicznego od długotrwałego brania fina. Jestem jeszcze w fazie doczytywania i zbierania opinii, ale wiem na pewno, że moje zdrowie jest ważniejsze od posiadania włosów.
to forum to najlepsza zagraniczna baza z efektami przeszczepów bezposrednio od pacjentow cos jak polskie forum pokonajlysienie na sterydach ( ͡° ͜ʖ ͡°)