Wpis z mikrobloga

Skończyłem Sleeping Dogs

Na PS5, grę, która wyszła na xbboxa360 i PS3 w 2012 roku :D Tyle że wersję Definitive Edition, którą kupiłem na wyprzedaży za śmieszne pieniądze.

Świetna gra. Bardzo podobało mi się misje główne jak i te poboczne. W żadnym z momentów się nie nudziłem, Cały czas byłem ciekaw co wydarzy się dalej. Do tego interesujący główny bohater i wyraziste postaci drugoplanowe.
Z minusów fabuły - kilka nierozwiniętych wątków (zakładam że miały być pociągnięte w kontynuacji, która pewnie już nigdy nie nadejdzie) i zakończenie, a dokładnie fakt że pojmanie "mózgu operacji" odbyło się bez żadnej walki.
Przeciętne sterowanie samochodami i słabe strzelanie, walka wręcz natomiast bardzo przyjemna.

Graficznie widać niestety ząb czasu. Do tego gra słabo działa na PS5 i wiele razu wywalała się do menu konsoli. Nawet podczas uruchamiania wyskakuje komunikat że ten tytuł może sprawiać problemy na konsoli. Do tego wszystko okraszone 30 klatkami na sekundę :(

Żałuje że ograłem ten tytuł dopiero po tylu latach bo bawiłem się przy nim świetnie.
Platyna całkiem przyjemna, nie trzeba jakoś bardzo przy niej kombinować.

#ps5 #ps4 #sleepingdogs #gry
SpiderFYM - Skończyłem Sleeping Dogs

Na PS5, grę, która wyszła na xbboxa360 i PS3 ...

źródło: comment_1651691207hhmvcwi2C07bqLYNZGAKgv.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SpiderFYM: dla mnie strasznie niedoceniony tytuł. Szkoda, że nie ma szans na kontynuacje. Bawiłem się świetnie, takie GTA wymieszane trochę z firmami z Jackie Chanem, do tego z humorkiem.
  • Odpowiedz
@SpiderFYM: Śpiące piesy to jedna z moich ulubionych gier, splatynowana na ps3 i ps4. Widać po niej ograniczenia budżetowe, ale w niczym to nie przeszkadza. Warto też wspomnieć kapitalne stacje radiowe z Ninja Tune i Warp Radio na czele. Mogliby zrobić kontynuację.
  • Odpowiedz
Graficznie widać niestety ząb czasu. Do tego gra słabo działa na PS5 i wiele razu wywalała się do menu konsoli. Nawet podczas uruchamiania wyskakuje komunikat że ten tytuł może sprawiać problemy na konsoli. Do tego wszystko okraszone 30 klatkami na sekundę :(

@malywodzu99:
  • Odpowiedz
  • 1
@SpiderFYM ogrywałem to dawno temu na PS4 i również stwierdzam, że ta gra to istna, niezwykle mocno grywalna perła, która zasługuje na porządny remaster
  • Odpowiedz
  • 0
@SpiderFYM ogrywam dzięki temu postowi. Ogrywam platynę. Dopiero zacząłem. Powiedz mi gdzie znajdę informacje na temat wyzwan? Interesuje mnie ile minut jechałem maks prędkością itd?
  • Odpowiedz
@atraxx: musisz zapauzować grę i tam w okolicach zapisz/wczytaj masz coś takiego jak społeczności/social - coś takiego. I tam będziesz miał informacje o wyzwaniach.
  • Odpowiedz