Aktywne Wpisy
jackieboy +47
To co mnie zastanawia najbardziej w kwestii #budda - to to, ze ani ja ani żaden mój znajomy o nim nigdy nie słyszał.
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
Milo900 +2
Wiecie co mnie najbardziej dziwi. Ze z tych ludzi ktorych zatrzymali, nikt nie dostal wczesniej jakiegos cynku, ze sa obserwowani czy cos, albo ze od razu po losowaniu by czekał na nich samolot czarter do usa czy tam jakiejś panamy.
Mieli tyle kasy, na bank znali dziwnych ludzi, ktorzy znali kogoś z psiarni itp.
#budda #policja #prawo
Mieli tyle kasy, na bank znali dziwnych ludzi, ktorzy znali kogoś z psiarni itp.
#budda #policja #prawo
#heheszki #bmw #motoryzacja #agrotuning