Wpis z mikrobloga

#przegryw jaki był wasz 1 pocałunek? mój to był jak miałem około 17-18 lat (więc bardzo późno), byla impreza na łąkach i skonczyl sie alkohol wiec poszlsimy ekipado sklepu (było blisko), kupilismy alko i wracamy i z jednąkoleżanką która miała faceta (ale chyba mnie polubiła nie wiem czemu) przewrocilismy sie o korzen jakis xD, a z racji ze kazdy #!$%@? to nawet nikt nie zauwazyl bo ciemno było, i tak lezymy lezymy blisko buzie kolo siebie mielismy i sie smiejemy z calej sytuiacji, i przypomnieli mi sie zagubieni akcja kate i sawyera w klatce, i smieje sie i mowie ze pachnie jak truskawka a ona sie smieje ;p i pytam czy moge zobaczyc jak smakuje xD, a ona ze spoko, i ją pocałowałem, potem chciala zostawic chlopaka dla mnie ale w sumie mialem #!$%@? wiec po paru miesiacach przestalismy sie widywac ale najlepsze bylo jak bylem u niej, lezymy w lozko, a do jej siostry przyszedl kolega jej chłopaka xD, i tak puka do drzwi jej bo ccial sie jej cos zapytac a ja otwieram xD wiec troche przyłapani :(
  • 9